Brake Fluid Liquid Tester Habotest HT662

8,99 €

Pamatinformācija

Habotest HT662 pidurivedeliku tester võimaldab mõõta veesisalduse protsendilist kontsentratsiooni pidurivedelikus. See toetab erinevat tüüpi vedelikke ja kuvab mõõtmistulemused väikesel ekraanil. Sellel on tundlik andur ja kiire reageerimisaeg. Lisak
Habotest HT662 pidurivedeliku tester võimaldab mõõta veesisalduse protsendilist kontsentratsiooni pidurivedelikus. See toetab erinevat tüüpi vedelikke ja kuvab mõõtmistulemused väikesel ekraanil. Sellel on tundlik andur ja kiire reageerimisaeg. Lisaks pakub see heli- ja valgusalarmi. See lülitub automaatselt välja pärast 5-minutilist mittekasutamist ning selle toiteallikaks on 2 AAA patareid (kaasas). Praktiline Lubatud veesisaldus pidurivedelikus on vahemikus 0 kuni 3%. Kui see tase ületatakse, tuleb vedelik välja vahetada. Habotesti tester võimaldab teil seda väärtust kontrollida ja tagada oma ohutus autojuhtimisel. Mõõtmistulemused ilmuvad väikesele ekraanile. Lisaks pakub seade heli- ja valgusalarmi - see näitab kontsentratsiooni taset vastava värviga. Mugav kasutamine Testeri kasutamine ei tekita teile probleeme. Mõõtmiseks peate lihtsalt sondi vedelikku kastma. Seade on varustatud ka nuppudega, millega saate selle sisse/välja lülitada või valida pidurivedeliku tüübi. Selle toiteallikaks on 2 AAA patareid, mida leiate komplektist - kui soovite neid sisestada, keerake lahti spetsiaalne kate. Mõeldud disain Habotest HT662 on varustatud usaldusväärse sondiga, mis eristub pika kasutuseaga ja korrosioonikindlusega. Lisaks lülitub see automaatselt välja pärast 5-minutilist mittekasutamist, et säästa energiat. ABS-plastiku kasutamine muudab toote vastupidavaks kukkumiste, vee ja tolmu suhtes ning spetsiaalne klamber võimaldab testerit taskusse kinnitada. Lisaks võtab selle kompaktne disain vähe ruumi. Komplektis - pidurivedeliku tester - patareid 1,5V x2 - kasutusjuhend Tehnilised andmed: - Tootja: Habotest - Mudel: HT662 - Materjal: ABS - Ekraan: LCD - Mõõteulatus: 0%~4% - Alarm: heli- ja valgus - Taustvalgustus: jah, punane ja roheline - Automaatne väljalülitus: jah, pärast 5-minutilist mittekasutamist - Madala aku indikaator: jah - Toiteallikas: 1,5V AAA x2 - Kaal: umbes 32 g - Mõõtmed: 157 x 27 x 23 mm

Produktu kodi

EAN
5905316141063
Ražotāja kods
HT662

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt