Polar nutikaal Balance BLE, must

Pamatinformācija

Kaalujälgimine pole kunagi varem olnud nii lihtne. Kasuta Kaalu oma kehakaalu regulaarseks kontrollimiseks. Sinu Polari seade talletab andmed kaalu kohta ning on ühenduses tasuta Flow rakendusega. Püstita oma personaalne eesmärk Flow veebiteenuses

Prece ir arhivēta

Kaalujälgimine pole kunagi varem olnud nii lihtne. Kasuta Kaalu oma kehakaalu regulaarseks kontrollimiseks. Sinu Polari seade talletab andmed kaalu kohta ning on ühenduses tasuta Flow rakendusega. Püstita oma personaalne eesmärk Flow veebiteenuses ja aitame sul selle saavutada.

PÕHJALIK AKTIIVSUSE EESMÄRK

Seab kehakaalueesmärgi saavutamiseks personaalse päevase liikumise eesmärgi, mida uuendatakse automaatselt ning mis kuvatakse randmeseadmel.

KAUNIS KUJUNDUS

Polar Balance'i kaal on kujundatud igapäevast kasutust silmas pidades. Suur ekraan tagab kuvatavate numbrite hea loetavuse. Pritsmekindel klaasist kujundus kaunistab kodu ning annab motivatsiooni pikaks ajaks.

MITU KASUTAJAT

Jälgib kõikide pereliikmete kehakaalu. Kaalu saab kasutada kuni 10 inimest.

KAALUMUUTUSE JÄLGIMINE

Jälgi oma kaalu muutumist veebiteenuse ja rakenduse Polar Flow abil. Vaata, kuidas su kehakaal on aja jooksul muutunud ning kuidas su igapäevased tegevused ja harjumused seda mõjutavad.

KEHAMASSIINDEKS

Jälgi oma kehamassiindeksit (BMI) veebiteenuse ja rakenduse Polar Flow abil. Jälgi progressi, mis annab kehakaalu tõhusaks jälgimiseks vajalikku motivatsiooni.

JUHTMEVABA ÜHENDUSE ABIL SÜNKROONIMINE

Polar Balance'i kaal ühendub juhtmevaba ühenduse kaudu Bluetooth Smarti abil sinu Polari seadmega või mobiilirakendusega.

Produktu kodi

Ražotāja kods
MEBALANCEBLK

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt