Samsung Frame Cover for Samsung Galaxy S23 Ultra case with interchangeable backs white (EF-MS918CWEG

FREE SHIPPING
WITHIN ESTONIA!

46,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 1,41 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Samsung Galaxy S23 Ultra sarja Samsung Frame Cover valge värviga ümbris Samsung Frame Cover on elegantsuse ja funktsionaalsuse kombinatsioon. Tänu painduvale TPU raamile ja kahele vahetatavale tagapaneelile saavad kasutajad kohandada oma Samsung Gala

Samsung Galaxy S23 Ultra sarja Samsung Frame Cover valge värviga ümbris

Samsung Frame Cover on elegantsuse ja funktsionaalsuse kombinatsioon. Tänu painduvale TPU raamile ja kahele vahetatavale tagapaneelile saavad kasutajad kohandada oma Samsung Galaxy S23 Ultra välimust vastavalt oma vajadustele ja eelistustele. Läbipaistev paneel võimaldab esile tõsta telefoni originaalset disaini, samas kui kaarditaskuga paneel on lahendus inimestele, kes hindavad mugavust ja minimalistlikku stiili. Te ei pea enam rahakotti kaasas kandma, piisab selle ümbrisega telefonist. See on ideaalne lahendus aktiivsetele inimestele, kes armastavad minimalistlikku stiili ja soovivad oma kõige olulisemad kaardid alati käepärast hoida. Samsung Frame Cover ümbris on mitte ainult stiilne aksessuaar, vaid ka tõhus kaitse teie Samsung Galaxy S23 Ultra kriimustuste ja kahjustuste eest.

Tehnilised andmed:

  • Bränd: Samsung
  • Sari: Samsung Frame Cover
  • Materjal: TPU
  • Ühilduvus: Samsung Galaxy S23 Ultra
  • Valge värv

Samsung Frame Cover ümbrise peamised eelised Samsung Galaxy S23 Ultra jaoks:

  • Kaitse kahjustuste eest - Painduv TPU raam ja tugevad tagapaneelid kaitsevad telefoni tõhusalt kukkumiste, kriimustuste ja mustuse eest.
  • Paneelide vahetamine - Kahe eemaldatava tagapaneeli lisamine komplekti võimaldab teil telefoni välimust mitmekesistada ja kohandada seda vastavalt oma eelistustele.
  • Kasulik kaarditasku - 1 kaarditasku võimaldab teil hoida olulisi kaarte käepärast, mis on eriti mugav ostlemisel või reisimisel.
  • Kõrge kvaliteet - Samsung Frame Cover on valmistatud kõrgekvaliteedilistest materjalidest, mis tagavad vastupidavuse ja tõhusa kaitse.
  • Telefoni kohandamine - Ümbris on kohandatud Samsung Galaxy S23 Ultra telefonile ja tagab täiusliku sobivuse ning täpsed avad nuppudele, kaamerale ja kõlarile.

Compatibility - device model Samsung Galaxy S23 Ultra
Compatibility - device manufacturer Samsung
Package Box
Producent code EF-MS918CWEGWW
Additional features With wallet
BC MS
Color White

Specifikācijas

Somas tips
Case with wallet
Piemērotas ierīces
Samsung Galaxy S23 Ultra

Produktu kodi

EAN
8806094771206
Ražotāja kods
8806094771206

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt