Eleastic tripod for a phone and a selfie camera

2,99 €

Pamatinformācija

Telefoni ja kaamera selfi kolmjalg Tutvustame meie innovatiivset telefoni hoidikut koos selfi kolmjalaga, ideaalset kaaslast suurepäraste fotode ja videote loomiseks! Meie toode on kaasaegse disainiga, täielikult reguleeritav ja mitmekülgse kasutuseg
Telefoni ja kaamera selfi kolmjalg

Tutvustame meie innovatiivset telefoni hoidikut koos selfi kolmjalaga, ideaalset kaaslast suurepäraste fotode ja videote loomiseks! Meie toode on kaasaegse disainiga, täielikult reguleeritav ja mitmekülgse kasutusega, see on mitte ainult hoidik, vaid ka loov tööriist fotograafia ja selfide võimaluste avastamiseks. Avasta, miks meie kaheksajalgne selfi statiiv on hädavajalik vidin kõigile mobiilse fotograafia armastajatele!

Telefoni ja kaamera selfi kolmjala peamised eelised:

  • Elastsed jalad: Tänu kaheksajala elastsetele jalgadele kohandub meie statiiv igale pinnale, võimaldades telefoni stabiilset seadmist igas nurgas.
  • Universaalne telefoniklamber: Telefoniklamber on ühilduv erinevate telefonimudelitega, hoides seadet kindlalt ja võimaldades käed vabad filmimise või pildistamise ajal.
  • Täielik kaldenurga ja kõrguse reguleerimine: Meie statiiv võimaldab täielikku kaldenurga ja kõrguse reguleerimist, võimaldades saavutada ideaalse kaadri igaks võtteks.
Elastsed jalad - stabiilsus igal pinnal!

Tänu elastsetele jalgadele tagab meie statiiv stabiilsuse igal pinnal, võimaldades loovat telefoni seadmist suurepäraste fotode või videote loomiseks.

Universaalne telefoniklamber - kindel hoidmine olenemata mudelist!

Meie telefoniklamber on kavandatud olema ühilduv erinevate telefonimudelitega, hoides seadet kindlalt ja võimaldades vabalt kasutada kaamera funktsioone.

Täielik kaldenurga ja kõrguse reguleerimine - kohanda seadistust vastavalt vajadustele!

Meie statiiv võimaldab täielikku kaldenurga ja kõrguse reguleerimist, võimaldades saavutada ideaalse kaadri igaks võtteks. Laske oma fotodel saada uus kvaliteet!

Kompaktne ja kerge disain - alati valmis kasutamiseks!

Tänu kompaktsele ja kergele disainile on meie statiiv lihtne kaasas kanda, alati valmis kasutamiseks reisidel, kohtumistel või spontaansetel fotosessioonidel.


Tłumaczenia eng, cze, fre, spa, ger, ukr, ita
BC PM

Produktu kodi

EAN
9145576282731
Ražotāja kods
9145576282731

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt