Magnetic Car Mount for Phone Mcdodo CM-5060 (Stick-on Version)

17,99 €

Pamatinformācija

Mcdodo CM-5060 magnetiline autotelefonihoidik Autoga reisimine võib olla palju mugavam, turvalisem ja mugavam Mcdodo CM-5060-ga. See innovaatiline autokinnitus on loodud mitte ainult usaldusväärseks toeks sõidu ajal, vaid ka erakordse vabaduse ja mit
Mcdodo CM-5060 magnetiline autotelefonihoidik

Autoga reisimine võib olla palju mugavam, turvalisem ja mugavam Mcdodo CM-5060-ga. See innovaatiline autokinnitus on loodud mitte ainult usaldusväärseks toeks sõidu ajal, vaid ka erakordse vabaduse ja mitmekülgsuse pakkumiseks. Uuri lähemalt selle toote kohta ja saa teada, miks see on täiuslik lisand sinu autole.

Tugev konstruktsioon

Mcdodo CM-5060 on kinnitus, mis seisab kõrgel vastupidavuse ja tugevuse tasemel. Valmistatud äärmiselt vastupidavast alumiiniumsulamist, on see valmis ekstreemseteks tingimusteks teel. Olenemata sellest, kas teed pikka maanteele või sõidad lihtsalt tööle, võid loota selle toote vastupidavusele.

Tugevad magnetid

Üks peamisi omadusi, mis eristavad Mcdodo CM-5060, on selle tugevad magnetid. Tänu topeltmagnetilisele spiraalile hoiab hoidik telefoni paigal isegi vibratsioonide ja teel olevate löökide ajal. See tagab mitte ainult seadme ohutuse, vaid ka stabiilsuse.

Vaba reguleerimine

Igal juhil on oma eelistused telefoni paigutamisel autosse. Mcdodo CM-5060 annab sulle täieliku valikuvabaduse - saad oma telefoni paigutada nii vertikaalselt kui ka horisontaalselt. See tähendab, et olgu sul vaja GPS-navigatsiooni või soovid juurdepääsu oma lemmikrakendustele, see hoidik annab sulle optimaalse vaate ja mugavuse.

Tootja Mcdodo
Mudel CM-5060
Materjal alumiiniumsulam
Mõõtmed 144 × 61 × 45 mm
Värv must

Produktu kodi

EAN
6921002650601
Ražotāja kods
CM-5060

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt