Baseus Wireless Charger Digital LED Display, Dual charging platform, with Type-C cable, 20W Black (W

27,99 €

Pamatinformācija

Brand new original with warranty

Kompaktne traadita laadija võimaldab teil jälgida aku seisukorda ja veenduda, et elektrooniline seade on alati tööks valmis. 2-in-1 seade on varustatud kahe induktsioonpooliga, mis suurendab automaatselt selle funktsionaalsust.

Tehnilised andmed:

  • Bränd: Baseus
  • Mudel: BS-W528
  • Sisend: Type-C
  • Sisendvool: DC 9V / 2A, 12V / 2A Max.
  • Väljundvool: Üks pool - 15W Max; Kaks poolt - 10W + 10W Max
  • Ühilduvus: Laeb seadmeid QI tehnoloogiaga
  • Suurus: 170 x 70 x 7mm
  • Kaal: 92g

Kaksiklaadimine

See Baseus laadija on varustatud kahe sõltumatu induktoriga. Kõrge võimsus, mis on võrdne 15W-ga, võimaldab tõhusat aku laadimist kõige populaarsemates seadmetes, eriti nutitelefonides. See säästab palju aega, kui saate samaaegselt laadida näiteks nutitelefoni 15W või nutitelefoni ja kõrvaklappe (15W + 5W) või kahte nutitelefoni (10W + 10W).

Kaasas USB Type C kaabel

Parimate tulemuste saavutamiseks ühendage laadija kaasasoleva USB Type C kaabliga. See toetab kiirlaadimist vähemalt 3A väljundvooluga. Juhtmevaba laadimine toimub kõrgeima võimaliku võimsusega.

Automaatne käivitamine

Tänu seadmes kasutatavale QI tehnoloogiale käivitub laadimine 0,1 sekundi jooksul alates hetkest, kui toote telefoni sellele lähedale toote. See on suur mugavus, et te ei pea ühendama kaableid ega käivitama vastavaid rakendusi.

Tugev töötlus

Selle seadme valmistamiseks kasutas Baseus lennundusjalgu, mis võimaldavad tõhusamat laadimist madalatel temperatuuridel. Alumiinium tagab stabiilse energiavoo katkestuste või aeglustumisteta. Töö püsib pidevas tempos ilma ülekuumenemise ja selle tagajärgedeta.

Ergonoomiline kuju ja elementide kasutamine, nagu kulumiskindel vahtpolster libisemisvastaste omadustega või matiõli kiht nõgusal alusel, tagavad telefoni optimaalse stabiliseerimise laadimise ajal.

Disaineri välimus

On raske ignoreerida selle seadme välimust. Selle tootmiseks kasutati peegeldava efektiga karastatud klaasi. Paneelil olevad läbipaistvad elemendid muudavad riistvara varustuse, nagu kiip, ohutusahel ja muud komponendid, nähtavaks. Minimaalse kujundusega toode omab varjatud Type-C sisendit, mis on ühilduv turul kõige kaasaegsemate seadmetega. See võimaldab stabiilset ja tõhusat laadimist. Lisaks on sellel digitaalne ekraan, mis annab teavet seadme praeguse laadimisvõimsuse kohta.

Turvalisus

Tootja on kasutanud lausa 6 kaitsemeetodit, mis suurendavad oluliselt laadija kasutamise mugavust. Need puudutavad ülekuumenemise, ülekoormuse, võõrkehade, ülepinge või elektromagnetvälja kaitset. See on võimalik tänu funktsioonile nagu automaatne unerežiim, kui telefon on täielikult laetud, mis säästab akut ja kaitseb ülekuumenemise eest.

Ülekuumenemiskaitse on sisse ehitatud laadijasse. Kuna see töötab madalamatel temperatuuridel kui eelmiste versioonide seadmed, on tulekahju või korpuse sulamise oht praktiliselt olematu isegi pikaajalise laadimise korral.

Ühilduvus

Modernne QI laadimisstandard leiab üha enam rakendust elektroonikaseadmetes. Juhtivad turutootjad varustavad oma nutitelefone selle funktsiooniga, sealhulgas sellised brändid nagu Apple, Samsung, Huawei ja Xiaomi. See sobib ka teiste elektrooniliste tarvikute, sealhulgas AirPods kõrvaklappide laadimiseks.


Color Black

Produktu kodi

EAN
6932172612672
Ražotāja kods
WXSX010101

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt