Base for Car Holder Baseus Milky Way Pro Series with suction cup (black)

Pamatinformācija

Baseus Milky Way Pro seeria autokinnitus iminapaga (must) Innovatiivne ja väga funktsionaalne Baseus Milky Way Pro seeria BS-CM023 autokinnitus on mitte ainult elegantne lisand igale sõidukile, vaid ka mitmekülgne seade, mis lihtsustab igapäevast re

Prece ir arhivēta

Baseus Milky Way Pro seeria autokinnitus iminapaga (must) Innovatiivne ja väga funktsionaalne Baseus Milky Way Pro seeria BS-CM023 autokinnitus on mitte ainult elegantne lisand igale sõidukile, vaid ka mitmekülgne seade, mis lihtsustab igapäevast reisimist. Varustatud 15W juhtmevaba laadimisega, automaatse lõualuude klambri, temperatuuri kontrollsüsteemi ja sinise valgustusega, on see kinnitus rohkem kui lihtsalt tavaline tarvik. Mõistlik disain tagab ohutuse ja mugavuse erinevates teeoludes, samas vaikne töö ja mitmed tehnilised kaitsemeetmed suurendavad kasutaja mugavust. 15W juhtmevaba laadimine BS-CM023 kinnitus eristub sisseehitatud 15W juhtmevaba laadimisega. See võimaldab kiiret ja mugavat telefoni laadimist sõidu ajal, kõrvaldades vajaduse lisakaablite järele. Integreeritud temperatuuri kontrollsüsteem tagab ohutu kasutamise, takistades nii kinnituse kui ka telefoni ülekuumenemist, mis on oluline intensiivse kasutamise ja laadimise ajal. Automaatne lõualuude klamber Seade tuvastab telefoni vaid 0,1 sekundiga, klammerdades lõualuud automaatselt, tagades kindla ja stabiilse hoidmise ka keerulistes teeoludes. Valgustus ja esteetika Integreeritud temperatuuri kontrollsüsteem tagab ohutu kasutamise, takistades nii kinnituse kui ka telefoni ülekuumenemist, mis on oluline intensiivse kasutamise ja laadimise ajal. Sinine valgustus mitte ainult ei lisab elegantsi, vaid muudab kinnituse pimedas leidmise ka lihtsaks. Võimsad omadused Lisafunktsioonid nagu vaikne mootoritöö, konks, mis kinnitub tuuleklaasi päikesevarjule, puutepaneel ja kaitse ülepinge ja ülekoormuse vastu rõhutavad tähelepanu detailidele ja suurendavad selle toote väärtust. Vaid 160g kaaluga ja tüüp C sisendiga BS-CM023 kinnitus on mitte ainult efektiivne, vaid ka lihtne paigaldada ja kasutada. Bränd: Baseus Mudel: BS-CM023 Värv: Must Kaal: 160g Sisend: Tüüp C

Produktu kodi

EAN
6932172653293
Ražotāja kods
C40057000111-00

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt