ZEISS COMPACT PRIME CP.3 50MM T2.1 SONY E

5 359 €

Ikmēneša maksājums sākot no 182,65 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

ZEISS CP.3 objektiivid pakuvad suurepärast kombinatsiooni kõrge kvaliteediga pildist ja usaldusväärsest kasutusmugavusest. Need omavad ZEISSile omast puhta ja terava pildiga iseloomu ning neil on vahetatav kinnitussüsteem ja täiskaadri katvus. Puhas

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

ZEISS CP.3 objektiivid pakuvad suurepärast kombinatsiooni kõrge kvaliteediga pildist ja usaldusväärsest kasutusmugavusest. Need omavad ZEISSile omast puhta ja terava pildiga iseloomu ning neil on vahetatav kinnitussüsteem ja täiskaadri katvus. Puhas ja terav ZEISSi välimus sobib suurepäraselt teiste ZEISSi kinoobjektiividega. Värvide sobitamine ja täiskaadri katvus kogu fookuskauguste vahemikus 15 kuni 135 mm. Eriti kvaliteetsed läätsekatted toetavad suure dünaamilise ulatusega projekte. ZEISS CP.3 objektiivid on professionaalne tööriistakomplekt, mis lihtsustab tööd võtteplatsil. Need on kergesti käsitsetavad, võimaldavad kiiret varustuse vahetust ja annavad suurepärase loomingulise vabaduse, et ellu viia oma ideid. Fookusrõngaste standardiseeritud paigutus ja järjepidev 95 mm esimene läbimõõt võimaldavad kiiret ja lihtsat varustuse vahetust võtteplatsil. Eriti sujuv fookuse pööramine isegi ekstreemsetes temperatuuritingimustes tänu uuele keerukale konstruktsioonidisainile. Järjepidevad T-väärtused lihtsustavad valgustamist võtteplatsil ja särituskompensatsioone (T2.9 15 kuni 21 mm ja T2.1 25 kuni 135 mm). Kompaktne ja kerge disain võimaldab kasutada erinevaid stabiliseerimissüsteeme ja omada kompaktset kaameraseadistust, mis on ideaalne kitsastes ruumides filmimiseks ja dünaamiliste kaadrite jäädvustamiseks. Kompaktne ja kerge disain on ideaalne käeshoitavatele, gimbalitele, droonidele ja Steadicam-rakendustele. Järjepidev suurus ja kaal enamikul fookuskaugustel võimaldab objektiivide kiiret vahetust droonide ja gimbalite kasutamisel. Ülimalt sujuv fookuse pööramine võimaldab kasutada väikeseid fookusmootoreid. Tehnilised andmed: Ava: T 2.1 kuni T 22 Lähim teravustamiskaugus: 0,45 m Pikkus: 83,7 mm Esimene läbimõõt: 95 mm Kaal: 0,77 kg Horisontaalne vaatenurk täiskaadri korral: 40° APS-H korral: 34° Super 35 korral: 28° Tavaline 35 korral: 25° APS-C korral: 25° MFT korral: 20°

Iegādājieties šo preci un saņemiet sekojošas priekšrocības bez maksas:


Jūs ietaupāt:
52,98 €

Produktu kodi

EAN
4047865904346

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt