XEEN CF 16MM T2.6 SONY E

2 099 €

Ikmēneša maksājums sākot no 71,54 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Kaks uut tipptasemel kinoläätse täiendavad kaasaegsete filmitegijate Samyang XEEN CF seeriat. Samyang XEEN CF seeria tipptasemel täiskaader kinoläätse süsinikkiust kaasaegsetele filmitegijatele on nüüd täiendatud kahe uue läätsega XEEN CF 16mm T2.6 j

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Kaks uut tipptasemel kinoläätse täiendavad kaasaegsete filmitegijate Samyang XEEN CF seeriat. Samyang XEEN CF seeria tipptasemel täiskaader kinoläätse süsinikkiust kaasaegsetele filmitegijatele on nüüd täiendatud kahe uue läätsega XEEN CF 16mm T2.6 ja 35mm T1.5. XEEN CF tutvustati esmakordselt 2019. aasta lõpus 24, 50 ja 85 mm T1.5 läätsetega. CF tähistab "süsinikkiud" ja "kompaktne ja paindlik", mis rõhutab läätsede kompaktset suurust ja mitmekülgsust. XEEN CF seeriale anti hiljuti maineka iF Design Award 2020 auhind tänu selle suurepärasele kompaktsele kergekaalulisele disainile, mis maksimeerib kasutusmugavust. Uued XEEN CF läätsed on umbes 20% kergemad kui nende eelkäijad, mis muudab need sobivaks kasutamiseks gimbali ja droonidega, mis vajavad kompaktseid ja kergekaalulisi läätsesid. Läätsed on mõeldud 8K eraldusvõime jaoks ning katavad suureformaadilisi andureid kuni 43,3 mm pildiringini. Need pakuvad sujuvat, pehmet ja unistavat bokeh efekti, kui ava on täiesti avatud, ja muutuvad kristallselgeks, kui ava on suletud. Tänu unikaalsele X-katte tehnoloogiale kontrollitakse sisemisi valguse peegeldusi tõhusalt, et luua eristuv välimus ja dramaatilised efektid. Läätsed on saadaval kolmes erinevas kinnituses: Canon EF, Sony E ja PL. Peamised funktsioonid: Heledad T1.5 ja T2.6 avad võimaldavad filmimist nõrgas valguses ja annavad täieliku kontrolli sügavustunde üle. Sobivad suurtele pildisensoritele kuni 43,3 mm pildiringini. X-kate annab eristuva välimuse, kontrollides sisemisi peegeldusi ja tootes dramaatilisi pilte. 11 avamislabad loovad kauni ümmarguse bokeh efekti. Süsinikkiust läätsekorpus tagab kerge kaalu ja vastupidavuse. Standardne Ø95mm esikülg on täielikult ühilduv mattkastidega. Saadaval Canon EF, Sony E ja PL kinnitusega. Mudeli- ja kaugusemärgistuste jaoks kasutatakse helendavat värvi, mis võimaldab hõlpsat kasutamist ka äärmiselt nõrgas valguses. Fookus- ja avamisrõnga asukohad on ühtlased kõigil mudelitel, parendatud hammasratta disain ja kaalutus tagavad sujuva pöörlemise. Järjepidev 200-kraadine lai pöördenurk võimaldab täpset fookuse reguleerimist.

Iegādājieties šo preci un saņemiet sekojošas priekšrocības bez maksas:


Jūs ietaupāt:
52,98 €

Pagarinātās garantijas un apdrošināšana:

  • Additional warranty + insurance (2 + 1 year) - 399,99 €
  • Additional warranty (2 years) - 229,99 €
  • Insurance (1 year) - 259,99 €
  • Insurance (2 years) - 399,99 €

Izvēlieties piemērotu pagarināto garantiju un apdrošināšanu, veicot norēķinu.


Produktu kodi

EAN
8809298886271

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt