SAMYANG XP 10MM F/3.5 NIKON F

1 119 €

Ikmēneša maksājums sākot no 38,14 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

SAMYANG XP 10MM F/3.5 NIKON Manually focused, rectilinear ultra-wide angle lens for full-frame cameras. Can also be used on cameras with APS-C sensor
Oma äärmiselt laia vaatenurgaga, 130 kraadi, on Samyang XP 10 mm f/3,5 üks maailma laiemaid täiskaadri jaoks mõeldud sirgjoonelisi objektiive. Ja kui see kuulub Samyangi XP seeriasse, siis see on ka optiliselt ja mehaaniliselt esmaklassiline! Tugev ja elegantne objektiiv on valmistatud siledast, poolmattist alumiiniumisulamist välispinnaga, muutes selle korraga nii tugevaks kui ka elegantseks. Sisseehitatud elektroonika ja kontaktid automaatse ava juhtimise ja andmeedastuse jaoks muudavad Samyang XP 10 mm f/3,5 ühilduvaks kõigi kaamerate automaatse särituse ja mõõtmisrežiimidega. See toetab ka fookuse indikaatorit pildiotsija kuvamisel. Kõrge täpsusega fookusrõngas on kaetud sileda kummikattega, mis harmoneerub metallist katetega ja aitab kaasa esmaklassilisele kogemusele. Täiustatud optiline konstruktsioon, et tagada minimaalne moonutus ja maksimaalne teravus kogu pildil, isegi suurte avadega, sisaldab objektiiv 18 hoolikalt kavandatud elementi 11 grupis. Täiustatud optiline konstruktsioon hõlmab 3 asfäärilist läätse, HR-läätse (kõrge refraktsiooniga) ja 3 läätse ED-klaasist. Samyang XP 10 mm f/3,5 suudab vastata 50-megapikslise pildisensori lahutusvõimele ja 8K videote salvestamisele. Samyangi täiustatud Ultra Multi Coating takistab peegeldusi, kummitusi ja loori ning tagab, et pildid oleksid alati hea kontrasti ja loomuliku värviesitusega. Omadused 10 mm sirgjooneline ultralainurkobjektiiv täiskaadrile Esimene klassi ehituskvaliteet sileda metallist korpuse ja elegantse disainiga Väga arenenud optika mitme asfäärilise läätse, HR- ja ED-klaasiga Erakordne teravus ja lahutusvõime Toetab automaatseid säritusrežiime ja fookuse indikaatorit

Iegādājieties šo preci un saņemiet sekojošas priekšrocības bez maksas:


Jūs ietaupāt:
52,98 €

Pagarinātās garantijas un apdrošināšana:

  • Additional warranty + insurance (2 + 1 year) - 219,99 €
  • Additional warranty (2 years) - 129,99 €
  • Insurance (1 year) - 229,99 €
  • Insurance (2 years) - 349,99 €

Izvēlieties piemērotu pagarināto garantiju un apdrošināšanu, veicot norēķinu.


Produktu kodi

EAN
8809298885823

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt