Viltrox XF 27 F1.2 AF PRO Sony E Mount

699 €

Ikmēneša maksājums sākot no 23,82 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Täpsuse ja kunstilisuse meistriteos Avasta Viltrox XF 27 F1.2 AF PRO Sony E Mount, mis on hoolikalt kujundatud tipptaseme ja innovatsiooni jaoks. See objektiiv on äärmise täpsusega valmistatud ning sobib suurepäraselt E-mount süsteemidega ja täiendab
Täpsuse ja kunstilisuse meistriteos Avasta Viltrox XF 27 F1.2 AF PRO Sony E Mount, mis on hoolikalt kujundatud tipptaseme ja innovatsiooni jaoks. See objektiiv on äärmise täpsusega valmistatud ning sobib suurepäraselt E-mount süsteemidega ja täiendab ideaalselt APS-C sensori formaate. Objektiiv koosneb 15 läätsest, mis on jaotatud 11 gruppi ning pakub fookuskaugust f=17mm. Selline konfiguratsioon annab laia vaatevälja 55,3º, pakkudes kaasahaaravat perspektiivi sinu fotodele. Objektiivil on märkimisväärne ava vahemik F1.2 kuni F16, mis annab sulle erakordse kontrolli teravussügavuse üle. 11 ava labaga muutuvad hägusad alad kaunilt sujuvaks bokeh'ks, lisades sinu piltidele kunstilise puudutuse. Avasta vabadus uurida erinevaid pildistamiskaugusi, alates hämmastavalt lähedasest 0,28m-st kuni lõpmatuseni (∞). Tänu edasijõudnud ultrakergest sisemisest teravustamismehhanismist, mida juhib STM+ juhtkeermega teravustamismootor, tagatakse kiired ja vaiksed üleminekud käsitsi teravustamise (MF) ja automaatse teravustamise (AF) režiimide vahel. Vabasta oma loov jõud maksimaalse suurendusega 0,15x, mis võimaldab sul detailseid elemente selgelt jäädvustada. Objektiivi mõõtmed ⌀82mm x 92mm muudavad selle kompaktseks ja kaasaskantavaks, samas kui 560g kaal tagab lihtsa käsitsemise ilma kompromisse tegemata. Täienda oma pilte veelgi kaasasoleva ⌀67mm filtrisuurusega. See mitmekülgne omadus võimaldab sul valgust manipuleerida ja filtreid lisada, et saavutada soovitud visuaalsed efektid. Investeeri enesekindlalt tänu meie 2-aastasele garantiile, sest me seisame XF 27 F1.2 AF PRO Sony E Mount püsiva kvaliteedi taga. Viige oma fotograafia järgmisele tasemele ja sukelduge täpsuse, kunstilisuse ja lõputute võimaluste maailma. Mudel: XF 27 F1.2 AF PRO Sony E Mount Kinnitus: E-mount Sensori formaat: APS-C Objektiivi elemendid: 15/11 Fookuskaugus: f=17 mm Vaatenurk: 55,3º Ava: F1.2 F16 Ava labade arv: 11 Pildistamiskaugus: 0,28m ⚭ Teravustamismehhanism: Ultrakerge sisemine teravustamine Teravustamismootor: STM+ juhtkeermega Teravustamisrežiim: MF, AF Maksimaalne suurendus: 0,15x Objektiivi suurus: ⌀82mm x 92mm Kaal: 560g Filtri suurus: ⌀67mm 2-aastane garantii Komplektis: 1x Objektiiv 1x Tagumine kork 1x Objektiivi kork 1x Päikesevarjuk 1x Kasutusjuhend

Iegādājieties šo preci un saņemiet sekojošas priekšrocības bez maksas:


Jūs ietaupāt:
52,98 €

Pagarinātās garantijas un apdrošināšana:

  • Additional warranty + insurance (2 + 1 year) - 129,99 €
  • Additional warranty (2 years) - 79,99 €
  • Insurance (1 year) - 119,99 €
  • Insurance (2 years) - 189,99 €

Izvēlieties piemērotu pagarināto garantiju un apdrošināšanu, veicot norēķinu.


Produktu kodi

EAN
6953400304428
Ražotāja kods
D260511

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt