Raynox HDS-680K

142,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 4,87 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

HDS-680 Kõrglahutusega laia nurga eeslisobjektiiv 0,67x HDS-680 laia nurga objektiiv on spetsiaalselt loodud kasutamiseks AVCHD kaameramudelite superlaia nurga suumobjektiiviga. HDS-680 eeslisobjektiiv laiendab pildinurka kaamera objektiivi omast 49%

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

HDS-680 Kõrglahutusega laia nurga eeslisobjektiiv 0,67x
HDS-680 laia nurga objektiiv on spetsiaalselt loodud kasutamiseks AVCHD kaameramudelite superlaia nurga suumobjektiiviga.
HDS-680 eeslisobjektiiv laiendab pildinurka kaamera objektiivi omast 49% võrra. Konverter on välja töötatud kasutades optilist klaasi kõrge murdumisnäitajaga ja saavutab maksimaalse eraldusvõime 375 joonpaari millimeetri kohta (pildi keskel MTF kontrasti 30% juures). See on suumitav kogu fookuskauguste vahemikus ja säilitab teravustamise suumimise ajal.

Omadused:

  • Spetsiaalselt loodud kasutamiseks laia nurga suumobjektiividega AVCHD kaameratel
  • Kasutatav täisulatuses suumivahemikus
  • Koosneb 2 läätsest 2 grupis
  • Kompaktne ja kerge, kaaludes vaid 125 g

Tähelepanuväärsed omadused:

  • Fookuskauguse tegur: nominaalselt 0,67x, tegelikult 0,53x diagonaalselt ja 0,67x horisontaalselt
  • Optiline konstruktsioon: 2 läätse 2 grupis, optilise klaasiga kaetud läätsed
  • Distortsioon: -18,5% (maksimaalse laia nurga korral)
  • Esifiltrikeere: mitte võimalik
  • Kruvikeere: 37 mm (M372x0,75)
  • Kinnitus: stabiilne ja tugev metall-ABS/PC hübriidkinnitus
  • Mõõtmed (pikkus x läbimõõt): 30 mm x 66 mm
  • Kaal: 125 g
  • Komplektis olevad tarvikud: 5 adapterrõngast (27 mm, 30 mm, 30,5 mm, 34 mm, 43 mm väliskeere), kaitsekott, kaitsekork, juhend

Kui kinnitate HDS-680 oma HD-videokaamerale, soovitab Raynox hoida kaamerat objektiiviga ülespoole ja olla ettevaatlik, et konverter ei kukuks käest.

HDS-680 on optiline täpsusseade, mis on valmistatud kriitiliste tolerantside järgi. Ärge puutuge HDS-680 kokku tugevate löökide, äärmusliku külma, kuumuse või niiskusega.

Kui kasutate HDS-680-ga sisseehitatud välku, varjutab konverter suure osa motiivist.

Kaamera kaugjuhtimisfunktsioonid võivad HDS-680 kasutamisel olla häiritud. Seetõttu soovitatakse enne oluliste salvestuste tegemist koos selle konverteriga oma kaamera või videokaamera kaugjuhtimise testimiseks teha proovisalvestusi.

Sõltuvalt kasutatavast kaameramudelist ja salvestustingimustest, eriti ebapiisava valgustuse korral, võib kontrasti vähendav hägusus halvendada telefoto salvestuste kvaliteeti. HDS-680-ga peaksid kaugel asuvate motiivide salvestused telefoto fookuskaugustega toimuma ainult hea valguse korral.

Kui näete HDS-680 eest vaadates valget punkti, pole vaja muretseda; see pole viga ega mõjuta pildikvaliteeti negatiivselt.

Kui temperatuur kiiresti muutub külma keskkonnast sooja (ja võib-olla ka niiske) keskkonda, võib veel külma konverteri peal ja sees kondenseeruda niiskus. Kui konverteri sees on niiskust, hoidke konverterit kuivas kohas, kuni kondensveepiisad on uuesti aurustunud. Kui selline kondenseerumine kordub sageli, võib aja jooksul tekkida häguseid sademeid, mis mõjutavad pildikvaliteeti negatiivselt (kontrasti vähenemine, tuhmid pildid).

Kaitsege HDS-680 tolmu ja niiskuse eest; see pole ei tolmukindel ega veekindel.


Type Wide Conversion Lens for Camcorder
Focal Length Factor (x) 0,67
Lens Thread (mm) 37
Diameter (mm) 66

Optika

Konvertera tips
Platleņķa konverters
Palielinājums
0.67×
Filtra vītne
37 mm

Vispārīgi

Diametrs (mm)
66
Garums (mm)
30
Svars (g)
125

Izmēri un svars

Bruto svars
0.23 kg
Iepakojuma platums
90 cm
Iepakojuma augstums
6.6 cm
Iepakojuma garums
3 cm

Produktu kodi

EAN
4961787130105
Ražotāja kods
HDS-680K

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt