Gardena Mowing Robot SILENO minimo 250 qm

729 €

Ikmēneša maksājums sākot no 24,85 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Võimas robottolmuimeja väikestele muruplatsidele: GARDENA robottolmuimeja SILENO minimo 250 m² Vaikne, mitmekülgne ja nutikalt disainitud - see on GARDENA SILENO minimo 250 m² robottolmuimeja. SILENO minimo on ideaalne väikestele muruplatsidele ning

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Võimas robottolmuimeja väikestele muruplatsidele: GARDENA robottolmuimeja SILENO minimo 250 m²

Vaikne, mitmekülgne ja nutikalt disainitud - see on GARDENA SILENO minimo 250 m² robottolmuimeja. SILENO minimo on ideaalne väikestele muruplatsidele ning ühendab endas kõrge jõudluse ja täpsuse mugava niitmisega. GARDENA Bluetoothi rakenduse abil saate lihtsalt sisestada muruplatsi suuruse, soovitud niitmispäevad ja kavandatud käivitamisaja. GARDENA Bluetoothi rakendus juhendab teid intuitiivselt ja samm-sammult esmase paigalduse läbiviimisel. Teie robottolmuimeja koostab ajakava ja on kasutamiseks valmis vähe pingutust nõudes. Juhtige oma SILENO minimo mugavalt Bluetoothi abil kuni 10 meetri kauguselt. Teie robottolmuimeja määrab optimaalse niitmise aja ning GARDENA Bluetoothi rakendus aitab teil oma aeda korralikult hooldada oma planeerimisabilisega.

Tänu eriti vaiksele mootorile on see muruniiduk oma klassis väga vaikne robottolmuimeja, mille helitugevus on ainult 57 db(A). Nii saate teie ja teie naabrid aias rahulikult lõõgastuda, isegi kui teie robot on kasutusel. Täiustatud CorridorCut funktsioon juhendab robottolmuimejat nurkade ümber ja läbi ainult 60 sentimeetri laiuste kitsaste käikude. CorridorCut navigeerib isegi teie robottolmuimeja kitsastest tupikuteest välja. SensorControli juhendamisel hindab robot ise, kui sageli teie muru vajab trimmimist. See käivitub täpselt vastavalt rohu kasvule. Teie nutikas abimees niidab muru võimalikult tõhusalt.

SILENO minimo on kartmatu ja töökas ning niidab muru sõltumata ilmast, vihma või päikese käes. Nutikas robottolmuimeja märkab, kui pinnas on külmunud või liiga külm. Ainult siis, kui külm on sulanud, jätkab ta seni peatatud programmi. Piirde- ja juhtkaablid näitavad SILENO minimo'le, millist aiaosa tuleb niita, ja juhivad seda usaldusväärselt ja täielikult automaatselt kõigis niidetavates piirkondades.

Teie muruniiduk ületab isegi kuni 25-protsendilisi tõuse ja langusi. Kui töö on tehtud, suundub töökas robo-aednik tagasi laadimisjaama, kus ta saab puhkuseks laadida. Ta niidab täiesti iseseisvalt, nii et teil jääb rohkem aega aias meeldivate asjadega tegelemiseks. SILENO minimo on aiavoolikuga lihtne puhastada. Nautige aega aias koos SILENO minimo'ga, lõõgastuge ja laske väikesel robottolmuimejal raske töö teie eest ära teha. Teie muru näeb alati välja korras koos SILENO minimo'ga. Nutikas robottolmuimeja. SILENO.


Type Robotic Lawn Mower
Operating Mode Rechargeable Battery
Max. Lawn Size (m²) 250
Max. Slope (degree) 25
Number of Cutting-Height Scale 3
Mowing Height (mm) 20 - 45
Cutting Width (cm) <20
Max. Volume (dB) 57
Battery Voltage (V) 18
Operating Time (Min.) 70
Charging Time (h) 1,25
Colour Green / Black
Type of Battery / Rechargeable Battery Lithium-Ion
Rechargeable Batteries Included in Delivery 1

Pagarinātās garantijas un apdrošināšana:

  • Additional warranty + insurance (2 + 1 year) - 129,99 €
  • Additional warranty (2 years) - 79,99 €
  • Insurance (1 year) - 119,99 €
  • Insurance (2 years) - 189,99 €

Izvēlieties piemērotu pagarināto garantiju un apdrošināšanu, veicot norēķinu.


Izmēri un svars

Bruto svars
16.5 kg
Iepakojuma platums
510 cm
Iepakojuma augstums
32 cm
Iepakojuma garums
60 cm

Produktu kodi

EAN
4078500053037
Ražotāja kods
15201-20

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt