Charger Baseus Compact Quick Charger, 2xUSB, USB-C, PD, 3A, 30W (czarna)

16,99 €

Pamatinformācija

Baseus Compact Quick Charger Kasutate päeva jooksul mitmeid erinevaid seadmeid, mis vajavad erinevaid laadijaid? Kiirustades on lihtne unustada neid kõiki kaasa võtta. Baseus CCXJ-E01 võrgulaadijaga ei pea te enam muretsema, et teie olulised seadmed
Baseus Compact Quick Charger

Kasutate päeva jooksul mitmeid erinevaid seadmeid, mis vajavad erinevaid laadijaid? Kiirustades on lihtne unustada neid kõiki kaasa võtta. Baseus CCXJ-E01 võrgulaadijaga ei pea te enam muretsema, et teie olulised seadmed tühjenevad. Varustatud 2 USB-A pordi ja USB-C pordiga tagab see mitmekülgsuse ja ühilduvuse enamiku seadmetega. Toode toetab ka erinevaid protokolle, mis kiirendavad tavalist laadimist kuni 3 korda.

Turvaline laadimine

Oma seadmete turvaliseks laadimiseks on laadijal kiip, mis intelligentsete tuvastab seadme tüübi ja reguleerib laadimisintensiivsust. Nii saate olla kindel, et teie seadmeid ei laeta üle ning need on kaitstud lühise ja ülekuumenemise eest.

Kuhu iganes lähete, võtke see kaasa

Laadija väike suurus ja kergus tähendavad, et saate selle kaasa võtta kuhu iganes maailmas. See mahub väiksesse käekotti, seljakotti või sülearvuti kotti. Nüüd saate alati oma seadmeid laadida kodus, kontoris ja reisil olles.

Laiendatud funktsionaalsus

Te ei pea ootama kannatamatult, et üks seade laadimist lõpetaks, et ühendada teine. Kaks USB-A pordi ja üks USB-C pordi võimaldavad teil ühendada isegi mitu seadet korraga! Laadige oma seadmeid turvaliselt, kartmata tühjenemist kõige ebasobivamal hetkel, ja säästke aega.

Nutikas disain ja tehnoloogia

Laadige oma seadmeid 3 korda kiiremini kui tavaliselt! Toetades protokolle nagu PD 3.0 ja QC 3.0, saate laadida oma seadmeid kuni 20W võimsusega. Laadija kõrge jõudlusega PC materjal on kuumakindel, mis teeb selle äärmiselt vastupidavaks. See jaotab soojust ideaalselt ja kaitseb teie seadmeid isegi kiirlaadimise ajal.

Bränd Baseus
Nimi Speed Dual QC3.0 Quick Charger U+U 30W
Sisendvool AC 100-240V 50-60Hz 0.7A
USB 1 väljundvool DC 5V/3A, 9V/3A, 12V/2.5A, 15V/2A, 20V/1.5A Max.
USB 2 väljundvool DC 4.5V/5A, 5V/4.5A, 9V/3A, 12V/2.5A Max
Värv Must

Produktu kodi

EAN
6953156207295
Ražotāja kods
CCXJ-E01

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt