6-Port HUB AIR Baseus UltraJoy Series 30Hz Type-C - HDMI, USB3.0x2, USB2.0, C3.0, PD (grey)

Pamatinformācija

Baseus Ultra Joy 6-in-1 USB-C Hub - HDMI, USB3.0x2, USB2.0, PD, C3.0 (Hall) Baseus Ultra Joy 6-in-1 Hub on täiuslik lahendus neile, kes hindavad mitmekülgsust ja tööefektiivsust koos elegantse ja kompaktse disainiga. See mitmekülgne USB-C hubi, mis

Prece ir arhivēta

Baseus Ultra Joy 6-in-1 USB-C Hub - HDMI, USB3.0x2, USB2.0, PD, C3.0 (Hall)

Baseus Ultra Joy 6-in-1 Hub on täiuslik lahendus neile, kes hindavad mitmekülgsust ja tööefektiivsust koos elegantse ja kompaktse disainiga. See mitmekülgne USB-C hubi, mis on mõeldud dünaamilisele töökeskkonnale, pakub enneolematut ekraanikvaliteeti, kõrgetasemelist andmeedastust ja kiiret laadimist, kõik kvaliteetses alumiiniumkorpuses. See on suurepärane valik professionaalidele ja tehnoloogiahuvilistele, kes vajavad usaldusväärset tööriista oma seadmete ja failide haldamiseks.

4K Ekraanikvaliteet

Baseus Ultra Joy on varustatud HDMI pordiga, mis võimaldab muljetavaldavat 4K kvaliteediga ekraani 30Hz juures. See on ideaalne lahendus graafilistele disaineritele, filmitegijatele või mänguritele, kes vajavad nii täpsust kui sujuvust oma visuaalides. Lisaks võimaldab sisseehitatud nupp kiiret ekraani jagamise lõpetamist, mis on kasulik olukordades, kus on vaja diskreetsust või kiiret sisu vahetamist.

Kõrge kiirusega andmeedastus

See hub pakub erakordselt kiiret andmeedastust USB-C pordiga kiirusega kuni 5GB/s ja kahe USB 3.0 pordiga, millest igaüks toetab kiirust kuni 5GB/s. See võimaldab väga kiiret suurte failide kopeerimist ja ülekandmist, mis on oluline suurte projektidega töötamisel või olukordades, kus iga sekund loeb.

Kiire 100W laadimine

Kiire laadimine kuni 100W võimsusega on selle seadme veel üks oluline omadus. See võimaldab kiiret laadimist sülearvutitele ja teistele seadmetele, mis on äärmiselt oluline inimestele, kes on pidevalt liikvel ega saa endale lubada pikaajalist tööriistade laadimist.

Toetus suurtele mahutavustele ja LED-indikaatorid

Hub suudab hakkama saada kuni 20TB mahuga kõvaketastega, mis on suurepärane omadus suurte andmekogustega töötavatele professionaalidele. Lisaks annavad LED-indikaatorid teavet USB, PD ja HDMI portide oleku kohta, tagades pideva kontrolli ühendatud seadmete üle.

Kompaktsed mõõtmed ja elegantne disain

See hub mitte ainult ei paku ületamatuid omadusi, vaid eristub ka oma unikaalse disainiga. Selle kompaktsed mõõtmed (128,4 x 26 x 16 mm) ja kaal vaid 64 g teevad sellest täiusliku seadme, mida saab igale poole kaasa võtta. Valmistatud kvaliteetsest alumiiniumsulamist 6063, näeb see välja elegantne ja kaasaegne, olles funktsionaalne ja esteetiline lisand igale seadme seadistusele.

Bränd Baseus
Mudel BS-OH164
Värv Hall
Materjal Alumiiniumsulam 6063
Kaal 64g
Mõõtmed 128,4 x 26 x 16mm
Sisendid USB-C3.0 x2, USB2.0, HDMI, USB-C PD,
Operatsioonisüsteemid Windows, Apple OS, Linux, Vista

Produktu kodi

EAN
6932172650940
Ražotāja kods
B00052802811-01

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt