Adapter for HP Compaq 65W | 19.5V | 3.33A | 4.8*1.7

16,99 €

Pamatinformācija

Sinule pühendatud lahendus Kui tegemist on toiteallikatega, on usaldusväärsus oluline. Vali HP sülearvutite jaoks mõeldud Qoltec toiteadapter. See on valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest ning selles kasutatud tehnoloogiad võimaldavad mada

Sinule pühendatud lahendus

Kui tegemist on toiteallikatega, on usaldusväärsus oluline. Vali HP sülearvutite jaoks mõeldud Qoltec toiteadapter. See on valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest ning selles kasutatud tehnoloogiad võimaldavad madalat energiatarbimist ja suurt efektiivsust. Pakend sisaldab toiteallikat koos takjapaelaga kaabli korraldamiseks, tänu millele saate kaabli pikkust reguleerida.

Toiteallika kohandamine - anname abikäe

Õige vahelduvvooluadapteri valimine oma sülearvuti mudelile on väga oluline. Järgides neid lihtsaid reegleid, saate minimeerida sunnitud tegevuse katkestusi:
Põhilised parameetrid saate lugeda sülearvuti põhjas olevast sildilt, need on: VÕIMSUS (W), PINGE (V), VOOL (A). Järgmised punktid hajutavad võimalikud kahtlused seadme valimisel:
1. VÕIMSUS (W) - see number näitab uue toiteallika minimaalset väärtust. Pole midagi takistamas kõrgema võimsusega toote kasutamist. Tänu sellele on see vähem koormatud ja seega kuumeneb vähem.
2. VOOL (A) - siin võib uue toiteallika väärtus olla võrdne või suurem kui sülearvuti hinnangul olev väärtus.
3. PINGE (V) - selle parameetri jaoks on number rangem. Lubatud on ainult +/- 0,5V kõikumine.
Viimane ja sama oluline küsimus on PISTIK. Seda ei saa ilma selleta liigutada! Siin pole erandeid, see peab olema identne originaaliga. Esitatud foto põhjal võib suurusest jääda väheks, seega võib olla vajalik mõõtmine, mis lõpuks kinnitab teie valiku.

Turvaline toiteallikas universaalses versioonis

Investeeri turvalisusse - see ei kaota kunagi oma väärtust. Qoltec toiteallikas on valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest, mis teeb selle väärtuslikuks objektiks. See tagab oodatava tööstabiilsuse tänu spetsiaalsetele kaitsemeetmetele:
- ülepingekaitse: kaitseb liiga madala või liiga kõrge pinget eest,
- ülekoormuskaitse: kaitseb toitejoone ülekoormuse eest,
- lühisekaitse: kaitseb lühise eest toiteahelas,
- termiline kaitse: kaitseb ülekuumenemisest põhjustatud kahjustuste eest.


Use network
Output voltage 19.5
Power supply output current 65
Plug 4,8 - 1,7 mm
In box Power adapter Velcro to organize cable Power cable Warranty card
Other features Safety: Overvoltage protection Overload protection Short-circuit protection Overheating protection
Output current (max) 3.33

Izmēri un svars

Bruto svars
0.38 kg
Iepakojuma platums
12.5 cm
Iepakojuma augstums
19 cm
Iepakojuma garums
3 cm

Produktu kodi

EAN
5901878500508
Ražotāja kods
AZQOLNZ00050050

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt