Joyroom Excellent Series Passive Capacitive Stylus Stylus Pen for Smartphone / Tablet Dark Gray (JR-

Pamatinformācija

Passiivne mahtuvuslik puutepliiats Joyroom Excellent seeria jaoks nutitelefonile / tahvelarvutile, tumehall (JR-BP560S) Kuidas töötada mugavalt ja täpselt tahvelarvutil ja nutitelefonil? Joyroom Excellent seeria puutepliiats vastab kõige nõudlikumate

Prece ir arhivēta

Passiivne mahtuvuslik puutepliiats Joyroom Excellent seeria jaoks nutitelefonile / tahvelarvutile, tumehall (JR-BP560S)

Kuidas töötada mugavalt ja täpselt tahvelarvutil ja nutitelefonil? Joyroom Excellent seeria puutepliiats vastab kõige nõudlikumate kasutajate vajadustele - see on kerge, lihtne kasutada ja väga täpne. Hindate tegevuse sujuvust, mida võime isegi võrrelda traditsiooniliste kirjatarvetega - te ei tunne peaaegu mingit erinevust pliiatsi, pastapliiatsi, sulepea või ... pintsliga. Pidage meeles, et puutepliiats ei vaja laadimist ja saate igal ajal otsad ise vahetada.

Tehnilised andmed:

  • Bränd: Joyroom
  • Mudel: JR-BP560S
  • Materjal: CNC-alumiiniumsulam + silikoon
  • Pikkus: 178 mm
  • Korpuse läbimõõt: 9 mm
  • Pliiatsi läbimõõt: 7 mm
  • Ühilduvus: kõik mahtuvuslikud ekraanid (LED, OLED)
  • Taupe

Komplekt sisaldab:

  • 1 x Joyroom puutepliiats
  • 3 x vahetatavat otsikut

Joyroom Excellent seeria JR-BP560S nutitelefoni puutepliiatsi peamised eelised:

  • Seda saate kasutada mis tahes mahtuvusliku ekraaniga. Olenemata sellest, kas teil on tahvelarvuti või kasutate nutitelefoni, kasutage puutepliiatsit ilma piiranguteta. Te ei pea seda installima ega mõtlema ühilduvusele
  • Täiuslik aksessuaar arvutigraafika armastajatele. Puutepliiats toetab professionaalsete ja amatöörgraafikute tööd. See võimaldab täpset joonte kandmist ja seega suurepäraseid töötulemusi
  • Vahetage otsikud ise. Te ei pea puutepliiatsi otsikute vahetamiseks kasutama professionaalset remonditöökoda. Saate täieliku sõltumatuse oma töös
  • Loo ja kirjuta nagu traditsioonilise pastapliiatsiga. Joyroomi kerge ja täpne puutepliiats võimaldab teil vabalt kirjutada, joonistada, mängida ja veebi kasutada. See ei koorma kätt ja seega sobib suurepäraselt ka pikaajaliseks tööks

Täielik ühilduvus
Kasutate Apple'i seadmeid, Samsungi seadmeid või midagi Xiaomi omadest? Olenemata sellest, milliseid seadmeid teil on, töötab Excellent seeria puutepliiats alati sama usaldusväärselt. See ei vaja installimist ega toiteallikat, seega saate seda kasutada igas olukorras, mis tahes tootja seadmetega.

Kerge ja täpne
Kasutades Joyroomi puutepliiatsit, tunnete end nagu kirjutaksite kvaliteetse pastapliiatsi või pintsliga. Kontakti katkestusi teie ekraaniga ei esine, täielik reageerimisvõime ja loomulik liikumise sujuvus teevad selle aksessuaariga töötamise puhtaks naudinguks.

Vahetatavad otsikud
Erineva läbimõõduga vahetatavad otsikud võimaldavad teil otsustada oma töö tulemuste üle. Need on komplektis, nii et te ei kanna täiendavate tarvikute jaoks mingeid kulusid. Pidage meeles, et ükski neist ei kahjusta ekraani - need on selle jaoks täiesti ohutud.

Lihtne kasutada
Installimist, toiteallikat ega keerulisi kasutusjuhendeid pole vaja. Võtke lihtsalt puutepliiats kätte ja minge!

Elegantne välimus aastateks
Joyroomi ühtlane terasest puutepliiatsi korpus on stiilsete aksessuaaride austajatele nauding. Minimaalne disain muudab selle moekaks aksessuaariks, mis ei lähe ajaproovile.


Quantity in a collective packaging 240
Product packaging depth in cm 5,8
Product packaging height in cm 2,2
Product packaging width in cm 22
Waga gabarytowa w gramach 36.67
Producent code JR-BP560S
Package Box
Tłumaczenia eng, fre, ger, ita, ukr
Dominant color Gray
Color variant Dark gray
Zaopatrzeniowiec AB

Produktu kodi

EAN
6941237163424
Ražotāja kods
6941237163424

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt