Active stylus Baseus Smooth Writing Series with wireless charging (White)

25,99 €

Pamatinformācija

Aktiivne puutepliiats Baseus Smooth Writing seeria traadita laadimisega (valge) Naudi mugavamat kirjutamist ja joonistamist oma tahvelarvutil. Baseus aktiivne puutepliiats pakub ennenägematut täpsust ja võimaldab lihtsalt joone paksust reguleerida,
Aktiivne puutepliiats Baseus Smooth Writing seeria traadita laadimisega (valge) Naudi mugavamat kirjutamist ja joonistamist oma tahvelarvutil. Baseus aktiivne puutepliiats pakub ennenägematut täpsust ja võimaldab lihtsalt joone paksust reguleerida, kallutades seda õiges nurgas. Käe toetamise tehnoloogia võimaldab sul vabalt ekraanile käe asetada ning praktilised nupud pakuvad kiiret juurdepääsu paljudele kasulikele funktsioonidele. Toode eristub ka kuni 10-tunnise tööajaga ning toetab traadita laadimist. Komplektis on kaasas ka varuotsik. Kuni 10-tunnine aku tööiga Tänu spetsiaalsele kiibile on pliiatsil madal energiatarbimine ning aku tööiga kuni 10 tundi. Ära muretse, et see liiga kiiresti tühjaks saab - saad seda terve päeva kasutada. Ooterežiimis võib seade kesta umbes 12 kuud. Kuid see pole veel kõik. Pliiatsil on magnetiline disain ning seda saab juhtmevabalt laadida - laadimiseks ja aku taseme kontrollimiseks kinnita see lihtsalt oma tahvelarvutile. Mugav kasutamine Pliiatsi sisse- või väljalülitamiseks puuduta ja hoia selle korki. Saad selle ka ühendada Baseus rakendusega, et kohandada valitud seadeid. Seade võimaldab sul ka mugavalt ekraanipilte teha ning vajadusel valitud teksti või joonistusi kustutada. Pliiats võimaldab ka helitugevuse reguleerimist, lehekülje vahetamist ja palju muud - sul on valikus kuni 14 funktsiooni. Lisaks saab toode automaatselt suurendada sinu joonistusi. Joone paksuse reguleerimine Mis teeb Baseus pliiatsi nii mitmekülgseks erinevate rakenduste jaoks? Seade võimaldab sul lihtsalt joone paksust reguleerida, kallutades seda õiges nurgas. Kui soovid maksimaalset täpsust, vali 90°. Näiteks kirjutamiseks sobib 60° nurk. Suuremate alade värvimiseks on parim 45° nurk, pakkudes kõige paksemat joont. Usaldusväärne jõudlus Naudi sujuvat joonistamist ja ära muretse viivituste pärast. Pliiats on loodud pakkuma mitte ainult täpsust, vaid ka usaldusväärset ja stabiilset toimimist. Kullatud vasktuum tagab stabiilse signaaliülekande ja suurepärase reageerimisvõime. Seade on ka väga kerge ning sobib mugavalt kätte, pakkudes soovitud mugavust ka pikaajalise kasutamise korral. Komplektis on kaasas ka varuotsik - kui eelmine kulub, saad selle lihtsalt välja vahetada. Käe toetamise tehnoloogia Unusta randmepiin ja väsimus. Pliiats toetab käe toetamise tehnoloogiat, võimaldades sul kirjutamise või joonistamise ajal käe ekraanile toetada, nagu paberil. Ära muretse, et vajutad midagi kogemata! Baseus tagab sulle erakordse mugavuse. Karbis - Pliiats - Varuotsik Bränd: Baseus Nimi: Baseus Smooth Writing 2 seeria traadita laadimisega pliiats Mudel: P80015803213-00 Värv: Valge Aku maht: 125 mAh Aku tööiga: Umbes 10 tundi Materjal: ABS + PC Mõõtmed: 165 x 9 mm Kaal: Umbes 13,5 g

Produktu kodi

EAN
6932172636753
Ražotāja kods
P80015803213-00

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt