Stylus Baseus Smooth Writing Series with LED indicators active version (White)

25,99 €

Pamatinformācija

Baseus Smooth Writing seeria aktiivne versioon koos LED-indikaatoritega (valge) Saage võimalus kirjutada ja joonistada oma tahvelarvutil veelgi mugavamalt. Baseus stylus pakub erakordset täpsust, võimaldades teil lihtsalt reguleerida joone paksust s
Baseus Smooth Writing seeria aktiivne versioon koos LED-indikaatoritega (valge) Saage võimalus kirjutada ja joonistada oma tahvelarvutil veelgi mugavamalt. Baseus stylus pakub erakordset täpsust, võimaldades teil lihtsalt reguleerida joone paksust sobiva nurga all kallutades. Lisaks võimaldab Palm-Rejection tehnoloogia teil mugavalt oma käe ekraanile toetada ning pakendis on kaasas varuotsik. Seadmel on ühe laadimisega kuni 11-tunnine aku tööiga. Mugav kasutamine - mitmekülgsed rakendused See praktiline stylus sobib ideaalselt erinevateks rakendusteks - saate seda kasutada joonistamiseks, tööalaste märkmete tegemiseks ja isegi mängimise ajal. Selle sisse- ja väljalülitamiseks vajutage lihtsalt nuppu. Seadmel on ka sisseehitatud magnet, mis võimaldab selle turvaliselt ühendada ühilduvate tahvelarvutitega, muutes hoiustamise ja transportimise palju lihtsamaks. Saate joone paksust ka lihtsalt muuta styluse kallutamise teel. Efektiivne aku Stylus on varustatud vastupidava 130 mAh aku, mis võimaldab sellel töötada umbes 11 tundi - nii et te ei pea muretsema, et see teid kõige ebamugavamal ajal alt veab. Ooterežiimis võib seade kesta kuni aasta, mis tähendab, et see on peaaegu alati valmis teid teenima. Stylusesse sisseehitatud LED-indikaatorid annavad teavet selle aku taseme kohta. Styluse laadimiseks kasutage kaasasolevat USB-C kaablit. Avastage Palm-Rejection tehnoloogia eelised Tagage soovitud mugavus ja unustage randmepiin. Stylus toetab Palm-Rejection tehnoloogiat, mis võimaldab teil mugavalt oma käe tahvelarvuti ekraanile toetada, nagu paberilehel. See lahendus tagab mitte ainult ületamatu mugavuse, vaid ka suurema täpsuse. Te ei pea muretsema, et vajutate midagi kogemata ja rikute oma joonistuse või märkmed! Sujuv ja usaldusväärne jõudlus Styluse usaldusväärne töö tagatakse kullatud vasktuumaga. Sellega saate nautida paremat signaali kvaliteeti ja sujuvat toimimist - viivitused ja muud edastusprobleemid on minevik. Lisaks on pakendis kaasas varuotsik. Kui eelmine kulub, asendage see lihtsalt ja jätkake styluse mugavat kasutamist veelgi kauem. Karbis - Stylus - Varuotsik - Laadimiskaabel (USB-A kuni USB-C) Bränd: Baseus Nimi: Baseus Smooth Writing 2 seeria stylus LED-indikaatoritega Mudel: P80015802213-01 Värv: Valge Aku maht: 130 mAh Aku tööiga: Umbes 11 tundi Laadimisport: USB-C

Produktu kodi

EAN
6932172636746
Ražotāja kods
P80015802213-01

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt