Mcdodo PN-8922 Stylus Pen for iPad

33,99 €

Pamatinformācija

Mcdodo PN-8922 on mahtuvuslik puutepliiats, mis on mõeldud Apple iPad tahvelarvutitele ning pakub loomulikku tunnet ja täpsust kirjutamiseks ja joonistamiseks. Tänu kallutuse ja surve tundlikkusele saate luua käsitsi kirjutatud märkmeid, mis näevad v

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Mcdodo PN-8922 on mahtuvuslik puutepliiats, mis on mõeldud Apple iPad tahvelarvutitele ning pakub loomulikku tunnet ja täpsust kirjutamiseks ja joonistamiseks. Tänu kallutuse ja surve tundlikkusele saate luua käsitsi kirjutatud märkmeid, mis näevad välja nagu paberile kirjutatud, ning joonistada üksikasjalikke kunstiteoseid ilma viivituseta pliiatsi ja tahvelarvuti vahel. Saate mugavalt toetada käe tahvelarvutil, kartmata juhuslikke liigutusi. Elektrooniline ekraan teavitab teid pidevalt aku olekust, võimaldades teil oma ülesandeid täita kartmata äkilist aku tühjenemist. Pliiatsil on meeldiv tekstuur, mis parandab teie kogemust pikaajalisel kasutamisel. Täpsus Tunne end nagu kirjutaksid pliiatsi või pastakaga! Mahtuvuslik puutepliiats Mcdodo PN-8922 on tundlik kallutuse ja surve suhtes, pakkudes loomulikku tunnet ja rahulolu selle kasutamisel. Saate luua üksikasjalikke joonistusi sujuvate joontega või nautida oma käekirja nüansse. Pliiatsi väärtuslik omadus on see, et saate mugavalt toetada käe tahvelarvutil, kartmata juhuslikke liigutusi või klõpse! Nautige vabadust ja täpsust kirjutamisel ja joonistamisel. Kasutusmugavus Mcdodo PN-8922 mahtuvusliku puutepliiatsi üks suur eelis on selle lihtsus kasutamisel. Selle sisse ja välja lülitamiseks puudutage lihtsalt selle ümmargust otsa. Te ei pea muretsema selle sidumise pärast - seade on kohe pärast sisselülitamist kasutamiseks valmis. Otsiku vahetamiseks peate lihtsalt selle lahti keerama, kinnitama uue komplektis oleva otsiku ja voilà - pliiats on jälle tööks valmis! Ekraani alt vasakult üles paremale libistades saate teha ekraanipilti. Topeltklõps lukustuskuval aktiveerib märkmiku. Juhtmevaba magnetiline laadimine Kas aku hakkab tühjaks saama? Saate pliiatsi traditsiooniliselt laadida USB-kaabli abil või kinnitada selle tahvelarvuti külge. Seadmel on LED-indikaator, mis näitab laadimise olekut - sinine vilgub tähendab, et see on täielikult laetud. Kasutamise ajal saate aku olekut kontrollida pliiatsi ülaosas asuval ekraanil. Aku täielikuks laadimiseks kulub 2 tundi, pakkudes 7 tundi pidevat tööd. Tegevusetuse korral lülitub pliiats automaatselt välja 10 minuti pärast. Komplektis sisaldub - Pliiats - Varuotsik - USB-C laadimiskaabel Bränd: Mcdodo Mudel: PN-8922 Värv: Valge Ühilduvus: iPad 2018 (6. põlvkond) ja uuemad mudelid Aku tööiga: 7 tundi Laadimisaeg: 2 tundi Ooterežiim: 12 kuud Kaal: 13g Pikkus: 165.9mm Pliiatsi materjal: PC+ABS Otsiku materjal: POM Aku mahtuvus: 90mAh Kaabli pikkus: 37cm

Produktu kodi

EAN
6921002689229
Ražotāja kods
PN-8922

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt