Stylus pen Remax Active

Pamatinformācija

Remax Active tahvelarvuti puutepliiats Kirjuta ja joonista oma tahvelarvutil kartmata segamist. Remax Active puutepliiats tagab sujuva töö ja võimaldab sul mugavalt käe ekraanile toetada. Magnetiline disain võimaldab sul pliiatsi tahvelarvutiga ühend

Prece ir arhivēta

Remax Active tahvelarvuti puutepliiats

Kirjuta ja joonista oma tahvelarvutil kartmata segamist. Remax Active puutepliiats tagab sujuva töö ja võimaldab sul mugavalt käe ekraanile toetada. Magnetiline disain võimaldab sul pliiatsi tahvelarvutiga ühendada ning USB-C port hõlbustab laadimist. Lisaks kestab see kuni 10 tundi, nii et saad seda kergesti ülikooli või tööle kaasa võtta.

Pikaajaline aku kestvus

Kas muretsed, et pliiats võib ootamatult tühjaks saada? Ära muretse! Remax Active puutepliiatsil on 130 mAh laetav aku, mis tagab umbes 8,5-10 tundi pidevat kasutamist. USB-C port hõlbustab laadimist ning pärast umbes 1 tundi on toode taas kasutamiseks valmis.

Mugav ja täpne töö

Kirjuta ja joonista nagu paberile! Remax Active puutepliiats kasutab anti-false touch tehnoloogiat, mis lõpetab reageerimise käe puudutusele, kui pliiats on ekraanil tuvastatud - nii saad seda mugavalt ekraanile toetada ega pea muretsema, et kogemata rakendus sulgub. Lisaks on sisseehitatud andur, mis vastutab pliiatsi täpse töö ja mugava joonistamise eest erinevatel nurkadel.

Magnetiline disain

Remax Active'i teine eelis on toote magnetiline disain. See muudab selle hõlpsaks hoiustamiseks, lihtsalt asetades pliiatsi tahvelarvutile. Selle tulemusena saad selle alati käepärast hoida, kartmata selle kaotamist.

Tootja Remax
Mudel AXT10-T
Värv valge
Aku mahtuvus 130 mAh
Kasutusaeg 8,5-10 h
Laadimisaeg 1 h
Laadimisport USB-C
Sisendpinge 5V / 200 mA
Kaal 12,4 g
Mõõtmed 170 x 90 mm

Produktu kodi

EAN
6954851205135
Ražotāja kods
AP01

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt