Baseus Minimalist Series IPad PRO 12.9 Magnetic protective case (black)

31,99 €

Pamatinformācija

Magnetiline kaitsekate Ipad Pro 12.9-le Baseus Minimalist (must) Kas soovite oma iPadi tõhusalt kaitsta? Tänu magnetilisele kaitsekattale on see võimalik! See kaitseb teie seadet kahjustuste, kriimustuste ja mustuse eest. Lisaks saate seda edukalt k
Magnetiline kaitsekate Ipad Pro 12.9-le Baseus Minimalist (must) Kas soovite oma iPadi tõhusalt kaitsta? Tänu magnetilisele kaitsekattale on see võimalik! See kaitseb teie seadet kahjustuste, kriimustuste ja mustuse eest. Lisaks saate seda edukalt kasutada alusena joonistamisel või filmide vaatamisel. Kaitsekattel on ka ärkamis- ja unerežiim, mis säästab teie iPadi energiat. Kasutajasõbralik Baseus magnetiline kaitsekate on loodud mugavuse silmas pidades, seetõttu on sellel pliiatsi hoidik. Nüüd ei kaota te neid kunagi enam! Lisaks saate seda mugavalt kasutada ja paigutada vertikaalselt või horisontaalselt. Lisaks saate horisontaalses asendis oma iPadi paigutada kahele kõrgusele - üks mugav joonistamiseks ja teine ​​videote vaatamiseks. Mõeldud disain Kaitsekatte disain võimaldab selle kaheks osaks jagada, muutes selle veelgi mugavamaks kasutamiseks. Lisaks saate tänu ärkamis- ja unerežiimile säästa energiat oma seadmes. Te ei pea ka muretsema selle transportimise pärast, kuna kate on väga õhuke ja kerge, seega ei mõjuta see teie seadme kaalu. Täielik kaitse Magnetiline kaitsekate pakub teile täielikku kaitset teie iPadi jaoks. Selle tagakülg on tugevdatud, muutes selle vastupidavamaks löökidele ja paindumisele. Lisaks on iga nelja nurga all veelgi rohkem tugevdatud, et pakkuda veelgi rohkem kaitset. Kaamera on täiendavalt kaitstud tänu 3,5 mm paksemale disainile. Täiustatud materjal Baseus kaitsekate on loodud suurima hoolega. See on valmistatud kvaliteetsest PU materjalist, mis muudab selle kõvaks, kuid samas meeldivaks puudutuseks. Lisaks on kate vastupidav kulumisele, mustusele ja seda on ka lihtne puhastada. Tootja: Baseus Mudel: ARJS040801 Materjal: PU + TPU + PC Ühilduvus: iPad Pro 12.9 Värv: Must

Produktu kodi

EAN
6932172625542
Ražotāja kods
ARJS040801

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt