Baseus Minimalist Series IPad 10.2" protective case (grey)

23,99 €

Pamatinformācija

Otsid tõhusat kaitseümbrist oma iPadile? Baseus'i kaitseümbris on sulle ideaalne valik! See pakub ideaalset kaitset põrutuste, kriimustuste ja mustuse vastu. Lisaks toimib see suurepärase alusena mängimiseks, joonistamiseks või kodutööde tegemiseks.

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Otsid tõhusat kaitseümbrist oma iPadile? Baseus'i kaitseümbris on sulle ideaalne valik! See pakub ideaalset kaitset põrutuste, kriimustuste ja mustuse vastu. Lisaks toimib see suurepärase alusena mängimiseks, joonistamiseks või kodutööde tegemiseks. Lisaks säästab ümbris sinu iPadi energiat, kuna sellel on ärkamis- ja unerežiim. Turvalisuse garantii Baseus Minimalist kaitseümbris tagab sinu iPadile võrdselt turvalisuse nii ees kui ka taga. Lisaks on sellel suurepärane vastupidavus painutamisele. See hajutab lööke ja kaitseb sinu tahvelarvutit painutamise eest. Veelgi suurema kaitse saavutamiseks on Baseus'i ümbrise 4 serva täiendavalt tugevdatud. Seetõttu imavad nad maapõrkel tekkivat lööki. Sinu vajadustele kohandatud Baseus'i ümbris on loodud sinu vajadusi silmas pidades, seega sellel on kokkupandav disain ja reguleeritav vaatenurk. Saad oma iPadi hõlpsasti paigutada vertikaalselt või horisontaalselt. See teeb ümbrise ideaalseks programmide vaatamiseks, lühifilmide vaatamiseks, lugemiseks või mängimiseks. See sobib suurepäraselt igas olukorras! Kasutusmugavus Baseus Minimalist ei ole mitte ainult suurepärane kaitse iPad Prole, vaid ka kasutusmugavus. Sellel on õhuke disain ja kerge kaal, vaid 150 g. Lisaks saad oma seadmes energiat säästa tänu automaatsele ärkamis- ja unerežiimile. Pead lihtsalt ümbrise avama, et iPad ärkaks, ja sulgema selle, et see magama jääks. Mõeldud disain Kaitseümbris on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis muudavad selle puudutamisel siledaks ja plekikindlaks. Lisaks on sellel 4 erilist avausa, mis hajutavad soojust ja jahutavad sinu tahvelarvutit. Lisaks on olemas ka hoidik pliiatsitele nagu Baseus Stylus Pens, Apple Pencil II ja Apple Pencil I. Nii et sul on need alati endaga kaasas! Tootja: Baseus Mudel: P40112502821-02 Materjal: PU + TPU + PC Paksus: 2,3 mm Kaal: 150 g Värv: Hall Sobivus: iPad 10.2"

Produktu kodi

EAN
6932172631093
Ražotāja kods
P40112502821-02

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt