Deko Tools Circular saw DKMS85G1

Pamatinformācija

Deko Tools DKMS85G1 ringlõikur Ringlõikur on kasulik tööriist, mida on hea omada koduses töökojas. Deko Toolsi tööriist on ideaalne erinevate materjalide, sealhulgas OSB või põrandapaneelide lõikamiseks. Seadme abil saate lõike sügavust reguleerida k

Prece ir arhivēta

Deko Tools DKMS85G1 ringlõikur

Ringlõikur on kasulik tööriist, mida on hea omada koduses töökojas. Deko Toolsi tööriist on ideaalne erinevate materjalide, sealhulgas OSB või põrandapaneelide lõikamiseks. Seadme abil saate lõike sügavust reguleerida kuni 27 mm, nii et saate sae hõlpsasti oma vajadustele kohandada. Tugevad TCT terad tagavad täpse ja puhta lõike. Lisaks leiate komplektist spetsiaalse tolmueemaldusvooliku, mis hoiab teie tööala puhtana.


Komplektis:
  • TCT ketas
  • tolmueemaldusvoolik 0,5
  • kuuskantvõti
  • paralleeljuhik
Tehnilised andmed:
Tootja Deko Tools
Mudel DKMS85G1
Nimipinge 220-240V ~ 50/60 Hz
Sisendvõimsus 550 W
Tühikäigupöörded 5500 p/min
Lõikeketta suurus 85 x 10 mm / 30T
Maksimaalne lõikesügavus 27 mm

Produktu kodi

EAN
6974491584926
Ražotāja kods
DKMS85G1

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt