August LP205R Presenter with Laserpointer

30,99 €

Pamatinformācija

Omadused: - Plug and Play USB-vastuvõtja - kiire ja lihtne seadistada mis tahes arvutis - Pühendatud slaidijuhtimine - liikuge esiplaanile ja tagasi oma esitluse kaudu - Otseteed - muutke slaidid, käivitage oma esitlus ja lülitage ekraan traadita sis
Omadused: - Plug and Play USB-vastuvõtja - kiire ja lihtne seadistada mis tahes arvutis - Pühendatud slaidijuhtimine - liikuge esiplaanile ja tagasi oma esitluse kaudu - Otseteed - muutke slaidid, käivitage oma esitlus ja lülitage ekraan traadita sisse - Integreeritud laserkiirgur - suunake oma publiku tähelepanu slaidide olulistele aladele - Ühildub Windows 8, 7, Vista, XP, Mac OS ja Linux Toote kirjeldus Augusti LP205R on mitmeotstarbeline traadita esitlusseade, millel on järgmised ja eelmised slaidinupud, esitluse alustamise/lõpetamise nupp ja slaidiseansi ekraani sisse/välja lülitamise nupp. Lihtne kasutada, lihtsalt sisestage RF-vastuvõtja vaba USB-porti ja seade installeerib end sekunditega. Toimib üle 15 m kauguselt, see traadita esitlusseade ei vaja otsest nähtavust, et juhtida teie esitlust, jättes teid assistendita esitama. Integreeritud punane laserkiirgur võimaldab teil suunata oma publiku tähelepanu ja rõhutada slaidide olulisi alasid. Ühildub: Windows 7, Vista, XP, Mac OS ja Linux Toiteks kaasasolevast AAA-patareist, kaasas oma nahkkattega kandekott, kuhu mahuvad varupatareid ja teie USB-mälukaardid. Ohutusjuhend: - Laserkiirgur pole mänguasi ega tohi seda kasutada alla 21-aastased isikud - On ebaseaduslik suunata kiirgus mõnele lendavale objektile, liikuvale sõidukile ja mistahes avalikule või erakinnisvarale - Laserkiirgurit ei tohi suunata inimestele ega loomadele - Laserkiirgur võib olla ohtlik, kui seda ei kasutata õigesti
Lighting Range (m) 15
Type of Battery / Rechargeable Battery AAA (Micro)
Required Number 1
Colour Black

Izmēri un svars

Bruto svars
0.12 kg
Iepakojuma platums
80 cm
Iepakojuma augstums
4 cm
Iepakojuma garums
16 cm

Produktu kodi

EAN
5073621142683
Ražotāja kods
LP205

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt