Lego Icons Bonsai Tree

70,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 2,12 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Bonsai kunst on juba sajandeid paelunud puude armastajate kujutlusvõimet. Nüüd saate tähistada seda iidset kunsti LEGO Bonsai puu mudeliehituskomplektiga. Nautige rahulikkuse tunnet, kui kujundate hoolikalt bonsai puu mudelit kas roheliste lehtede võ

Bonsai kunst on juba sajandeid paelunud puude armastajate kujutlusvõimet. Nüüd saate tähistada seda iidset kunsti LEGO Bonsai puu mudeliehituskomplektiga. Nautige rahulikkuse tunnet, kui kujundate hoolikalt bonsai puu mudelit kas roheliste lehtede või roosade kirsiõitega. Kui olete valmis muutuseks, on värviliste kroonide vahetamine täiesti uue välimuse loomiseks lihtne. Vaadake lähemalt roosasid õisi, kas näete igas õieõies olevaid pisikesi konnasid?

Kaunis näidispala

LEGO Bonsai puu mudeliga kaasneb ristkülikukujuline pott ja pilusid jäljendav LEGO puidust alus, luues ilusa näidispala, mis võib uhkusega paigutada igasse koju või kontorisse. Olgu see siis sünnipäevakingitus kallimale või hellitus iseendale, see komplekt kindlasti paelub oma iluga kujutlusvõimet. Osa LEGO täiskasvanutele mõeldud botaanikakollektsioonist, see sisaldab lehelemente, mis on valmistatud taimsest plastikust, mida toodetakse jätkusuutlikult allikast saadud suhkruroost.

  • LEGO Bonsai puu 10281 mudeliehituskomplekt on ainulaadne kingitus või mõtlik projekt kõigile, kes armastavad bonsai puid, taimi või loovat ehitamist LEGO klotsidega.
  • Sisaldab vahetatavaid osi, et saaksite bonsai puu mudelit kujundada kas klassikaliste roheliste lehtede või erksate roosade kirsiõitega.
  • Vaadake roosast õiest peidetud armsat konnamustrit. Ristkülikukujulise poti ja pilusid jäljendava LEGO puidust alusega on elegantse puu ehitamise järel seda lihtne eksponeerida.
  • See LEGO Bonsai puu on ideaalne täiskasvanutele, kes armastavad huvitavaid LEGO ehitusprojekte. See on ka suurepärane sünnipäevakingitus või igasugune kingitus bonsai armastajatele või neile, kes naudivad loovaid projekte.
  • Mõõtmed: üle 7 tolli (18 cm) kõrge, 8,5 tolli (21 cm) pikk ja 7,5 tolli (20 cm) lai.
  • Mõlemad lehekomplektid saab kohandada, muutes iga näidise ainulaadseks. Vahetage värve aastaajal muutudes, et luua pilkupüüdev omadus kodu või kontori jaoks.
  • LEGO fännid armastavad avastada täiesti uut viisi ehitamiseks, kui nad uurivad ootamatuid kujundeid ja värve selles Bonsai puu ehituskomplektis.
  • LEGO Bonsai puu kuulub LEGO botaanikakollektsiooni. See revolutsiooniline kollektsioon kasutab mitmeid taimsest plastikust elemente, mis on valmistatud jätkusuutlikult allikast saadud suhkruroost.
  • LEGO komponendid vastavad rangetele tööstusharu standarditele, et tagada nende järjepidevus, ühilduvus ja usaldusväärne ühendamine ja lahutamine - see on olnud nii alates 1958. aastast.
  • LEGO komponendid kukutatakse, kuumutatakse, purustatakse, keeratakse ja analüüsitakse, et tagada nende vastavus kõrgetele ülemaailmsetele ohutusstandarditele.

Brand Botanical Collection
Minimum age 18
Gender Girls
No. of elements 878
Set size Large
Part number 10281  
Gender Boys
Series Icons

Izmēri un svars

Bruto svars
0.74 kg
Iepakojuma platums
26.5 cm
Iepakojuma augstums
38.5 cm
Iepakojuma garums
7.5 cm

Produktu kodi

EAN
5702016914177
Ražotāja kods
WPLGPS0UP010281

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt