BM-13 Katyusha (ZIS-6)

49,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 1,50 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Katyusha oli Nõukogude Liidus valmistatud raketiheitjate perekond. Nende lahingukasutust on dokumenteeritud alates 1941. aasta keskpaigast. Kuigi rakettide täpsus oli madal, oli Katyusha kasutamine vaenlase positsiooni pommitamisel väga efektiivne tä

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Katyusha oli Nõukogude Liidus valmistatud raketiheitjate perekond. Nende lahingukasutust on dokumenteeritud alates 1941. aasta keskpaigast. Kuigi rakettide täpsus oli madal, oli Katyusha kasutamine vaenlase positsiooni pommitamisel väga efektiivne tänu sellele, et rakette lasti suhteliselt väikesele alale ja nende suurele arvule. Lisaks tekitas rakettide käivitamise kõrvulukustav heli vaenlase ridades õigustatud paanikat. Pole põhjuseta nimetasid sakslased neid relvi "Stalini oreliteks". BM-13 mudel oli rööbastel paiknev raketiheitja, mis oli paigaldatud ZIS autode šassii peale. M-13 rakette paigutati kahte ritta ja nende ulatus oli sõltuvalt versioonist üle 9 kilomeetri.

 

Kuulus BM-13 KATYUSHA raketiheitja komplekt on välja töötatud 1:35 mõõtkavas, mis sobib COBI figuuridega ja koosneb 440 ehitusklotsist. Uusimate COBI kataloogi elementide kasutamine võimaldas originaalsõiduki iseloomulike vormide täpset taasesitamist. Mudeli funktsionaalsuseks on pöörlevad rattad koos rehvidega, reguleeritav laskemoona kalle, avatav sõiduki kabiin ja eemaldatavad rakettid!

Kõik graafilised elemendid on kvaliteetsed trükised. Figuurid kujutavad endast raketiheitja teenistuses olevaid Nõukogude sõdureid. Nii ohvitseri kui ka allohvitseri figuuridel on ka tagaküljel detailseid trükiseid. Meie 1:35 mõõtkavas kogu pole täielik ilma selle komplektita! Katyusha on üks kõige äratuntavamaid ja eristuvamaid relvi, mida kasutati Teise maailmasõja ajal. Kogenud ehitajad kasutavad kindlasti veoauto šassiit, et ehitada teisi Teise maailmasõja sõidukeid 1:35 mõõtkavas. Ehitage ajalugu tükkhaaval koos COBI-ga!

  • 440 kvaliteetset elementi
  • Toodetud ELis ettevõtte poolt, millel on üle 20-aastane traditsioon
  • Klotsid vastavad lastele mõeldud toodete ohutusstandarditele
  • Täielikult ühilduv teiste ehitusklotside brändidega
  • Trükistega klotsid ei kriimusta ega määri ning ei tuhmu mängu ajal ega temperatuuri mõjul
  • Selged ja intuitiivsed juhised, mis põhinevad illustratsioonidel ja samm-sammult juhistel
  • Kaks figuuri - ohvitser ja erusõdur

Series Historical Collection
Minimum age 8
Gender Girls
Stuff Plastic
No. of elements 440
Set size Medium
Part number 2280
Accessories included 2x Figurine
Dimensions 20,5 x 7 x 12-17 cm 
Other features Packaging dimensions: 40 x 6 x 28 cm
Video
Gender Boys

Izmēri un svars

Bruto svars
0.55 kg
Iepakojuma platums
40 cm
Iepakojuma augstums
28 cm
Iepakojuma garums
6 cm

Produktu kodi

EAN
5902251022808
Ražotāja kods
WPCBKS0UC002280

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt