Electric shaver ENCHEN Blackstone-3

27,99 €

Pamatinformācija

ENCHEN kaubamärk on osa Xiaomi ökosüsteemist. ENCHEN Blackstone-3 pardel Hankige endale pardel, mis on valmis igale väljakutsele. ENCHEN Blackstone-3 on IPX7 veekindel ja varustatud 3 lõikepeaga kiireks ja tõhusaks raseerimiseks. Sellel on ka sissee

ENCHEN kaubamärk on osa Xiaomi ökosüsteemist.

ENCHEN Blackstone-3 pardel

Hankige endale pardel, mis on valmis igale väljakutsele. ENCHEN Blackstone-3 on IPX7 veekindel ja varustatud 3 lõikepeaga kiireks ja tõhusaks raseerimiseks. Sellel on ka sisseehitatud trimmer ja nutikas ekraan, mis pakub mugavat juurdepääsu olulisele teabele. Lisaks on sellel pikk tööaeg kuni 150 minutit.

Tõhus raseerimine

Tagage kiire, tõhus ja samas ohutu raseerimine. ENCHENi seade on varustatud 3 liikuvate lõikepeadega, mis kohanevad näo kujuga ja libisevad sujuvalt üle naha, eemaldades isegi kõige lühemad karvad. Pardli terad on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, nii et te ei pea ärrituse pärast muretsema. Lisaks võimaldab Blackstone-3 raseerida nii kuivalt kui ka märjalt.

IPX7 veekindlus

Pardli puhastamine ei tekita teile isegi vähimatki probleemi. Seade on varustatud IPX7 veekindlusega - isegi kui see satub vette, ei juhtu midagi! Saate selle hõlpsasti puhastada, vähendades seeläbi bakterite paljunemise ja nahaprobleemide riski. Ärge muretsege, et unustate pardlit pesta - selle ekraanile kuvatakse regulaarselt spetsiaalsed teavitused.

Kuni 150-minutiline tööaeg

Nautige pardli pikka juhtmevaba tööaega. Vastupidav aku tähendab, et täielikult laetud seade võib teid teenida kuni 150 minutit! Lisaks võimaldab kaasasolev USB-C kaabel selle laadida umbes 1,5-2 tunniga. Pardel töötab ka juhtmega. Isegi kui unustate selle laadida, saate selle lihtsalt ühendada ja raseerida ilma probleemideta!

Puuduvad andmed

Seade on varustatud võimsa mootoriga, mille võimsus on 5W. See võimaldab teil nautida veelgi tõhusamat raseerimist. Mis veelgi olulisem, hoolimata sellistest võimsatest võimalustest, töötab pardel üllatavalt vaikselt - selle helitugevuse tase on ainult umbes 67 dB. Kuid see pole veel kõik - tänu kasutatud tehnoloogilistele lahendustele töötab seade optimaalsel kiirusel isegi siis, kui aku on tühi.

Lisavõimalused

ENCHEN Blackstone-3 pardel annab teile kõik vajaliku habeme kujundamiseks. Seadmel on sisseehitatud praktiline trimmer, mis võimaldab teil mugavalt ja täpselt korrastada vuntsid ja kõrvakarvad. Selle kasutamiseks peate lihtsalt vajutama nuppu! Pardlil on ka nutikas ekraan, mis kuvab puhastamise meeldetuletusi ja aku laetuse protsenti, muu hulgas.

Perfektne reisikaaslane

Ärge jätke kasutamata võimalust habet kujundada reisil olles. Blackstone-3 pardel on suurepärane reisimiseks - see on piisavalt kerge ja käepärane, et seda kotti pakkida ei oleks probleem. Transpordi ajal takistab juhusliku seadme aktiveerimise eest spetsiaalne lukustus. Toode on valmistatud vastupidavast ABS-ist - te ei pea selle kahjustamise pärast muretsema.

Karbis
  • Pardel
  • Laadimiskaabel (USB-C)
Bränd ENCHEN
Nimi Pöörlev pardel
Mudel Blackstone-3
Värv Must
Nimipinge 5V
Nimivõimsus 5W
Helitugevuse tase Umbes 67 dB
Laadimisaeg Umbes 1,5-2 tundi
Tööaeg Umbes 150 minutit
Laadimisliides USB-C
Veekindel IPX7
Mõõtmed 51x155 mm

Produktu kodi

EAN
6974728533321
Ražotāja kods
Blackstone-3

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt