Electric shaver ENCHEN Steel 3S

FREE SHIPPING
WITHIN ESTONIA!

20,99 €

Pamatinformācija

ENCHEN bränd on osa Xiaomi ökosüsteemist. ENCHEN Steel 3S pardel ENCHEN Steel 3S pardliga saate mugavalt habet ajada või stiilida. Täiustatud mootor tagab selle tõhusa töö, samas kui iseterituvad terad ja sisseehitatud trimmer tagavad suurema täpsus

ENCHEN bränd on osa Xiaomi ökosüsteemist.

ENCHEN Steel 3S pardel

ENCHEN Steel 3S pardliga saate mugavalt habet ajada või stiilida. Täiustatud mootor tagab selle tõhusa töö, samas kui iseterituvad terad ja sisseehitatud trimmer tagavad suurema täpsuse. Lihtsalt loetav ekraan annab teile kõige olulisema teabe ja pikaajaline aku tagab kuni 150-minutilise tööaja. Pardel on ka IPX7 veekindel, nii et saate seda kuivalt või märjalt raseerida.

Kõrge efektiivsus

Nautige optimeeritud pardli jõudlust. Seade pakub 5W võimsust ja on varustatud võimsa mootori ja intelligentse ESM-süsteemiga. Selle tulemusena töötab see alati tõhusalt - isegi kui aku laadimine on madal. Pardel on ka äärmiselt vaikne - selle helitugevus ei ületa 67 dB. Märkimisväärne on ka äärepigistamise funktsioon, mis tagab, et toode ei pigista ega tõmba juukseid.

Tööaeg kuni 150 minutit

Pardel üllatab ka oma pika tööajaga. Täielikult laetuna saab see töötada kuni 150 minutit! Ühendamiseks toitega kasutage kaasasolevat USB-C kaablit. Seadme laadimine võtab umbes 2 tundi! Saate pardlit kasutada ka juhtmega - nii et te ei kaota habemeajamise võimalust, isegi kui unustate selle laadida.

Vajalik täpsus

Seade on varustatud iseterituvate teradega, tänu millele eemaldab see kiiresti ja täpselt isegi väga lühikesed, tülikad karvad. See ei põhjusta ärritust ega lõikeid. Pardlil on ka 3 liikuvat lõikepead, mis libisevad sujuvalt üle naha ja kohanevad näoga ideaalselt. Selle tulemusena muutub raseerimine veelgi mugavamaks.

Lisatrimmer

Kas soovite habeme stiilimist lihtsustada? Või otsite rohkem täpsust? Meil on teile suurepärased uudised! Pardel on varustatud lisatrimmeriga - kui soovite seda kasutada, vajutage lihtsalt nuppu! Selle abil saate mugavalt korrigeerida ka kukalt, vuntse ja isegi kulme.

IPX7 veekindlus

Pardel eristub ka oma IPX7 veekindlusega. See tähendab, et saate seda mitte ainult kuivalt, vaid ka märjalt raseerida, näiteks vahu või geeliga. Seadme pead on võimalik puhastada ka jooksva vee all. Nii hoiate selle heas korras kauem ja vältite bakterite kasvu ning seega nahaprobleeme.

Võta see kaasa puhkusele

Kas seisate mitmepäevase reisi ees? Te ei pea loobuma võimalusest habet korrigeerida või ajada! Steel 3S pardel on uskumatult kerge ja kaasaskantav - leiate selle kergesti kohvrist. Seadmel on ka spetsiaalne nutikas lukustus, nii et saate selle juhusliku aktiveerimise transpordi ajal vältida.

Kasutusmugavus

Raseerimine pole kunagi olnud lihtsam. Pardel sobib teie käe jaoks ideaalselt ning on väga mugav kasutada. See on valmistatud kvaliteetsetest ABS- ja PC-plastidest, mis muudab selle äärmiselt vastupidavaks ja vastupidavaks kulumisele. Sellel on ka sisseehitatud ekraan, mis võimaldab teil kiiresti kontrollida aku laetuse protsenti. See meenutab teile ka siis, kui seade vajab puhastamist.

Pakendis
  • Pardel
  • Laadimiskaabel
Bränd ENCHEN
Nimi Pöörlev pardel
Mudel Steel 3S
Värv Hõbe
Nimivõimsus 5W
Nimipinge 5V
Tööaeg Umbes 150 min
Laadimisaeg Umbes 120 min
Veekindlus IPX7
Mõõtmed 51x155mm
Kaal 139g

Produktu kodi

EAN
6974728533451
Ražotāja kods
Steel 3S

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt