Electric shaver IPX6 Kensen 06-KTMQ21-06A (green)

35,99 €

Pamatinformācija

IPX6 veekindel elektriline habemenuga Kensen 06-KTMQ21-06A (roheline) Tutvuge Kensen 06-KTMQ21-06A elektrilise habemenuga, mis ühendab endas kaasaegse tehnoloogia ja mitmekülgsuse ning on ideaalne nõudlikele kasutajatele. See mudel pakub mitte ainult

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

IPX6 veekindel elektriline habemenuga Kensen 06-KTMQ21-06A (roheline)

Tutvuge Kensen 06-KTMQ21-06A elektrilise habemenuga, mis ühendab endas kaasaegse tehnoloogia ja mitmekülgsuse ning on ideaalne nõudlikele kasutajatele. See mudel pakub mitte ainult elegantset viimistlust, vaid ka funktsionaalsust, mis on kohandatud erinevatele vajadustele. Kensen pakub ohutut ja täpset raseerimist alates näokarvadest kuni intiimsete piirkondadeni, alati kui seda vaja on.

Mitmekülgsed magnetkinnitused

Äärmiselt praktilised on magnetkinnitused, mis saab hõlpsasti kinnitada habemenuga käepidemele. See mugav lahendus võimaldab kiiret ja lihtsat kinnituste vahetamist ilma täiendavate tööriistade vajaduseta. See omadus muudab Kensen habemenuga mitte ainult funktsionaalseks, vaid ka erakordselt intuitiivseks kasutamiseks.

Raseerimise pikkuse reguleerimine

Kensen habemenuga võimaldab raseerimise pikkuse reguleerimist vahemikus 1 kuni 9 mm, võimaldades täpset näokarvade ja keha teiste osade hooldust. See omadus on eriti kasulik inimestele, kes hindavad personaalset lähenemist oma välimusele.

V-kujuline kinnitus intiimsete piirkondade jaoks

Spetsiaalselt kujundatud V-kujuline kinnitus on ideaalne intiimsete piirkondade karvade hooldamiseks. See muudab raseerimise ohutuks, mugavaks ja uskumatult täpseks, tagades suurepärased tulemused isegi raskesti ligipääsetavates piirkondades.

Kõrge jõudlus ja vaikne töö

Kensen 06-KTMQ21-06A habemenuga iseloomustab kõrge jõudlus, pakkudes kuni 8000 pööret minutis kiireks ja efektiivseks raseerimiseks. Lisaks tagab müratase alla 60 dB mugava kasutamise isegi vaiksetel hommikutundidel.

IPX6 veekindlus

See mudel on IPX6 veekindel, mis tähendab, et seda saab väljastpoolt loputada, säilitades samal ajal oma kõrge jõudluse. Siiski ärge unustage habemenuga seestpoolt loputada, kuna seal on määrdeaine.

Pakend sisaldab:

1 x elektriline habemenuga

4 x kinnitus

1 x kandekott

Bränd Kensen
Mudel 06-KTMQ21-06A
Värv Roheline
Pöörete arv minutis 8000 RPM
Müratase Vähem kui 60 dB

Produktu kodi

EAN
6953156301627
Ražotāja kods
06-KTMQ21-06A

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt