Smart Wi-Fi temperature and humidity monitoring switch Sonoff THR316D TH Elite

15,99 €

Pamatinformācija

Sonoff THR316D on 20 A relee, mida saab kasutada sisebasseinides, veinikeldrites või terraariumides. Samuti sobib see hästi kodukütte, kastmissüsteemide või kasvuhoonete jaoks. Toode töötab temperatuuri- ja niiskusanduritega. Saate luua ka ajakavasid
Sonoff THR316D on 20 A relee, mida saab kasutada sisebasseinides, veinikeldrites või terraariumides. Samuti sobib see hästi kodukütte, kastmissüsteemide või kasvuhoonete jaoks. Toode töötab temperatuuri- ja niiskusanduritega. Saate luua ka ajakavasid rakendusest ja kasutada automaatset režiimi. Sonoff relee toetab seadmeid, millel on suur energiatarbimine, näiteks põrandaküte. Lisaks võimaldab RJ9 4P4C pistikühendus ühendada toote teiste seadmetega. Sõltuvalt ühendatud andurist saate juhtida temperatuuri, kasutades hermeetilist DS18B20 andurit, niiskust (SI7021) või mulla niiskust, mida võimaldab MS01 andur. Toode töötab ka Home Assistanti ja IFTTT-ga, mis annab suurema kasutusvabaduse. Toode võimaldab teil oma seadmeid kaugjuhtida eWeLink rakenduse kaudu. Selle abil saate seadme sisse/välja lülitada olenemata asukohast. Lisaks on võimalik seadistada taimer või ajakava ning 8 saadaolevat programmi võimaldavad teil kohandada THR316D tööd ja säästa elektriarvelt raha. Toode on ka ühilduv Amazon Alexa ja Google Assistantiga. Lisaks saate LAN-toe abil kasutada lülitit isegi siis, kui võrguühendus on ajutiselt saadaval. Sonoff nutikas lüliti jälgib temperatuuri ja niiskust reaalajas. Kui seade lülitatakse sisse/välja või seadmed jõuavad teie määratud väärtuseni, saate sellest teate rakenduse kaudu. Saate ka automatiseerida lülitit nutiseadmetega, näiteks nutikate pistikute või soojenditega. See pole veel kõik! Rakendus võimaldab teil vaadata temperatuuri ja niiskuse ajalugu graafikuna tunni, päeva ja kuu kaupa. Ja saate eksportida viimase 6 kuu ajaloolised andmed xlsx-vormingus. Sonoff THR316D nutikas lüliti eristub hoolikalt läbimõeldud disainiga. Tootele on lisatud suur nupp, mida saate seadme sisse/välja lülitamiseks kasutada. Kaasasolev paigaldusraam võimaldab seadme hõlpsasti soovitud asukohta kinnitada ning esiküljel olev kilp tagab ohutuse. Lisaks kaitseb täiustatud juhtmestikusüsteem lühise eest. Lüliti kasutab UL ja RoHS nõuetele vastavaid kvaliteetseid materjale. See on valmistatud tulekindlast PC-st ning tänu hoolikalt läbimõeldud disainile saate seda ohutult kasutada ebasoodsate ilmastikutingimuste korral, näiteks äikesetormide ajal. Lisaks tagab RJ9 4P4C pistikühendus stabiilse ja usaldusväärse ühenduse. Komplektis on: - nutirelee - paigaldusraam - kasutusjuhend Tootja: Sonoff Mudel: THR316D Värv: valge Materjal: PC V0 Pinge: 100-240V ~50/60 Hz 16A max WiFi: IEEE 802.11 b/g/n 2.4 GHz Mõõtmed: 98 x 54 mm

Produktu kodi

EAN
6920075777529
Ražotāja kods
THR316D

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt