LDNIO SN5311W Management power strip box 5AC(EU/US) 3USB 2M

FREE SHIPPING
WITHIN ESTONIA!

20,99 €

10,50 € / M

Pamatinformācija

LDNIO SN5311W juhtimisvõimalusega pikendusjuhe 5AC (EU/US) 3USB 2M LDNIO kaabliorganisaatoriga pikendusjuhe võimaldab teil mugavalt oma seadmeid toita ja aitab hoida teie laua korras. Sellel on 5 pesa ja 3 USB-A porti, mis võimaldab teil ühendada kun
LDNIO SN5311W juhtimisvõimalusega pikendusjuhe 5AC (EU/US) 3USB 2M

LDNIO kaabliorganisaatoriga pikendusjuhe võimaldab teil mugavalt oma seadmeid toita ja aitab hoida teie laua korras. Sellel on 5 pesa ja 3 USB-A porti, mis võimaldab teil ühendada kuni 8 seadet korraga. Seadme maksimaalne võimsus on 2500 W, nii et saate hõlpsasti ühendada enamikku tavaliselt kasutatavaid seadmeid. Sellel on ka 2 meetri pikkune kaabel, mis võimaldab pikendusjuhet lihtsalt pistikupessa ühendada.

Hoidke oma laud korras

Unustage segadus ja sassis kaablid. LDNIO pikendusjuhe aitab teil hoida oma laua korras ja ruumi tõhusalt korraldada. Sellel on spetsiaalne auk, mille kaudu saate oma kaableid suunata. Lisaks sobib seadme kate ideaalselt tahvelarvutite või nutitelefonide alusena. See võimaldab teil mugavalt vaadata YouTube'i videoid või teha märkmeid koosolekutel!

Toita kuni 8 seadet korraga

Selle pikendusjuhtmega saate mugavalt toita enamikku olulisi seadmeid, kuna see võimaldab teil ühendada kuni 8 seadet korraga. Sellel on 5 pesa ja võimsus 2500 W, nii et saate hõlpsasti ühendada monitori, arvuti ja muud seadmed. Lisaks pakub see 3 USB-A porti koguvõimsusega 15,5 W, võimaldades teil näiteks laadida nutitelefone ja tahvelarvuteid. Pesade vaheline piisav ruum võimaldab ka suuremate pistikute kasutamist ilma probleemideta.

Turvaline kasutamine

See pikendusjuhe on kaitstud ülekoormuse eest, nii et te ei pea muretsema selle kahjustamise pärast. Lisaks on olemas spetsiaalne lüliti, mis võimaldab teil vajadusel toite välja lülitada. Seade on valmistatud tulekindlast PC-materjalist, mis muudab selle vastupidavaks kõrgetele temperatuuridele. Pikendusjuhtme kaabel on tugevdatud, et tagada suurem vastupidavus ja turvalisem kasutamine.

Bränd LDNIO
Mudel SN5311 (EU)
Värv Valge
Saadaval olevad pordid 5x AC pesa, 3x USB-A
Nimivõimsus 2500 W 10 A 110-250 V
USB-A väljund 5 V / 3.1 A
USB-A võimsus 15.5 W
Materjal Tulekindel PC
Kaabli pikkus 200 cm

Produktu kodi

EAN
6933138600726
Ražotāja kods
SN5311

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt