VALLERRET MARKHOF PRO V3 PHOTOGRAPHY GLOVE XXL

87,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 2,63 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

The Markhof Pro V3 is the next generation of our versatile “take everywhere” functional and stylish Photography Glove.
IGAPÄEVASEKS TALVEFOTOGRAAFIAKS Markhof Pro V3 on meie mitmekülgse "võta kõikjale kaasa" funktsionaalse ja stiilse fotokinnas järgmine põlvkond. Oleme võtnud kõik parimad elemendid Markhof Pro mudelite versioonidest ja andnud neile hoogu juurde! V3 on soe ja sobiv kinnas, millel on suurepärane kaamera tunnetus, ning selles on kõik, mida võiksite oodata suurepäraselt fotokinnast. Alates tänavatest kuni tippudeni on Markhof Pro V3 jätkuvalt fännide lemmik. Sobib igapäevaseks kasutamiseks kesktalvel. LOODUS- JA SPORDIFOTOGRAAFIA VAJADUSTELE KOHANDATUD, SIMON MARKHOFI KÄELEND Simon Markhof on tõeline fotoseikleja. Ta on innukas avastaja, kes läheb näiliselt puutumatutesse paikadesse maastiku- või lumelauafotosid tegema. Kas üksi või koos oma fotograafide meeskonnaga, ta püüab alati oma talente ületada. Simon omaks igapäevase fotoseikluse võlu ja selleks austame teda Markhof Pro mudeli versiooniga 3. 1. FlipTech sõrmekübarad magnetitega Kiire juurdepääs teie nuppudele. Magnetid hoiavad FlipTechi avatuna ja eemal nii kaua, kui vaja. 2. Kõrge jõudlusega materjalid: 100% meriinovillane vooder, Thinsulate isolatsioon (C100/C70), DWR kitse nahk ja veekindel polüestertwill. 3. Libisemisvastane haardumine: Meie ainulaadselt trükitud superhaarduv peopesa muster tagab stressivaba kaamera juhtimise. Koos Simon Markhofi trükitud pildiga. 4. Päris seemisnahast objektiivi puhastuslapp. 5. Mälukaardi tasku, millel on sisseehitatud statiivi võti. Hoiustamistasku varukaardi, mikrokiust lapiga või soojendajaga kasutamiseks. Kaasas mugav statiivi võti. 6. Jersey mansett: Lihtne peale- ja mahavõtmine. 7. Eelkõverdatud kinnase disain: Tagab loomuliku sobivuse ja suurepärase kaamera tunnetuse.

Produktu kodi

EAN
7072621001042

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt