Camera strap GGS NMS-1RB - black

14,99 €

Pamatinformācija

GGS NMS-1RB on stiilne ja vastupidav rihm, mis on spetsiaalselt loodud peeglita ja kompaktkaameratele. Sellel on metallist ümarad rõngad, mis tagavad kindla ja turvalise ühenduse kaameraga. Rihm tagab, et kaamera on alati käeulatuses. Rihm on valmist
GGS NMS-1RB on stiilne ja vastupidav rihm, mis on spetsiaalselt loodud peeglita ja kompaktkaameratele. Sellel on metallist ümarad rõngad, mis tagavad kindla ja turvalise ühenduse kaameraga. Rihm tagab, et kaamera on alati käeulatuses. Rihm on valmistatud tugevast nailonist. Selle disain meenutab tihedalt kootud purjeköisi, mis on tuntud oma vastupidavuse poolest. Valides musta rihma, võid kindel olla, et see sobib suurepäraselt igat tüüpi kaameratega. Peamised tooteomadused: tugev rihm, mis on mõeldud kasutamiseks kompakt- ja peeglita kaameratega; tagab kaamera turvalisuse, olles alati käeulatuses; 110 cm pikk ja kaalub vaid 35 g; valmistatud tugevast nailonist, varustatud eriliste veisenahast tugevdustega; ühendub kaameraga metallist ümarate rõngastega; sobib kandmiseks kaela ümber või õlal; retrostiilis disain, mis meenutab meresõidu köisi. Ohutus ja vastupidavus GGS on austatud fototarvikute tootja, mida naudivad nii amatöörid kui ka professionaalid üle maailma. Brändi paljude aastate pikkune kogemus tagab sinu varustuse ohutuse. GGS NMS-1RB rihma iga komponent on läbinud põhjalikud vastupidavuskatsed. See tagab, et oled kindel, et see on sinu valik aastateks! Mugavus ja kasutusmugavus GGS NMS-1RB kaamerarihm on valmistatud pehmest ja meeldivalt puudutatavast materjalist, mis pakub õiget mugavust, olgu see siis õlal või kaela ümber kantuna. Unusta ärritus ja punetav nahk pärast tunde kestvaid sessioone! Rihm ühendub kaameraga lihtsalt tugevate metallrõngastega. Valides GGS brändi, võid kindel olla, et sinu liikumisi töötamise ajal ei piirata ja sinu varustus on alati käeulatuses. Stiilne disain Funktsionaalsus pole kõik! Lisaks kaamera kandmismugavusele ja turvalisusele, teeb GGS NMS-1RB rihm silmapaistva disainiga mulje. Sellel on tehtud erakordne tähelepanu detailidele. See meenutab meremehe köit ja tänu nahaelementidele ka retrostiili disaini. Musta ja punase värvikombinatsioon täiendab su stiili ideaalselt. Tehnilised andmed: mudel: GGS NMS-1RB; ehitusmaterjal: nailon; värv: must punaste elementidega; pikkus: 110 cm; kaal: 35 g. Komplekti sisu: GGS NMS-1RB kaamerarihm - must.

Produktu kodi

EAN
6970990941390

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt