Falcam Maglink Quick Magnetic Buckle Mini Kit 3239

24,99 €

Pamatinformācija

Kiire ja turvaline kaamera kinnitus Falcam Maglink Quick Magnetic Buckle Mini Kit on komplekt, mis koosneb kahest Maglink Magnetic Mini Base'ist ja neljast Maglink Magnetic Buckle'st. Esiletõstud Suur kandevõime Magnetiline kinnitus Vältimaks eksl
Kiire ja turvaline kaamera kinnitus
Falcam Maglink Quick Magnetic Buckle Mini Kit on komplekt, mis koosneb kahest Maglink Magnetic Mini Base'ist ja neljast Maglink Magnetic Buckle'st.


Esiletõstud

Suur kandevõime
Magnetiline kinnitus
Vältimaks ekslikku puudutust
Kaitseb sinu kaamerat
Dyneema köis

Magnetiline ühendustehnoloogia
Falcam Maglink Quick Magnetic Buckle Mini Kit tagab 60-kilogrammise kandevõime, vastates erinevate kaameramudelite kandmise nõuetele. Komplektis olevad alused ja pandlad kasutavad magnetilist ühendustehnoloogiat, mis võimaldab lihtsat kinnitamist ja eemaldamist.


Magnetiline pandel
Pandla valmistamiseks kasutatakse termoplastilist materjali, mis on pehmem kui teised materjalid, vältides kriimustusi kinnitatud kaameral. Eksliku puudutuse vältimiseks on pandel lukustatud ja seda ei saa kergesti avada, kui seda käsitsi ei tõmmata.


Dyneema köis
18-traadiline Dyneema köis on kõrge kulumiskindlusega ja võimaldab suurt kandevõimet. Lisaks sisaldab köis 3-kihilist hoiatusdisaini, mis võimaldab selle õigeaegset väljavahetamist.


Sobib erinevatele rihmadele
Magnetiline mini alus sobib rihmaga, mille laius on väiksem või võrdne 11 mm-ga. Seetõttu sobib see mini alus enamikele tavalistele õlarihmade pikenduspannidele.

Mudel: 3239
Värv: must
Materjal: ABS+PC
Mõõtmed: 30 x 16.4 x 11 mm
Netokaal: 19 grammi
2-aastane garantii
,

2 x Maglink Magnetic Mini Base
4 x Maglink Magnetic Buckle

Produktu kodi

EAN
6974831490979
Ražotāja kods
D252631

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt