F Stop DuraDiamond Shinn Anthracite

Pamatinformācija

F stop, maailma juhtiv kaamerakottide ja tarvikute ettevõte, teatab kolmest uue disainiga kaamerakotist, mis kuuluvad nende ikoonilisse Mountain seeriasse: SHINN 80L DuraDiamondTM, TILOPA 50L DuraDiamondTM ja AJNA 37L DuraDiamondTM. Uute kottide valm

Prece ir arhivēta

F stop, maailma juhtiv kaamerakottide ja tarvikute ettevõte, teatab kolmest uue disainiga kaamerakotist, mis kuuluvad nende ikoonilisse Mountain seeriasse: SHINN 80L DuraDiamondTM, TILOPA 50L DuraDiamondTM ja AJNA 37L DuraDiamondTM. Uute kottide valmistamisel on kasutatud f stop'i eksklusiivset ja omavalmistatud DuraDiamondTM kangast, mis tagab suurema vastupidavuse, parema kaitse ilmastikutingimuste eest ning paremad organisatsioonifunktsioonid kui kunagi varem. Uus kangas DuraDiamondTM on f stop kaamerakottidele eksklusiivselt saadaval olev omavalmistatud kangas. See on kergem, ilmastikukindlam ja tugevam. Parandatud ilmastikukindlus Olulistes kohtades keevitatud õmblused koos DuraDiamondTM materjali ja ilmastikukindlate lukkudega pakuvad veelgi paremat kaitset ilmastikutingimuste eest. Parandatud funktsionaalsus Täiustatud organisatsioonifunktsioonid hõlmavad tagapaneelil magnetkinnitustega mälukaarte ja täiendavaid lukuga taskuid, et hõlpsamini pääseda juurde olulistele komponentidele, nagu akud ja kaablid ning TILOPA ja SHINN mudelitel eraldi sülearvuti tasku. Võluv esteetika TILOPA ja AJNA mudelitele on lisandunud kaks uut värvi - Cypress ja Magma. Lisaks on palju riistvara täiustatud T6 alumiiniumiks. 80-liitrine mahutavus Värv: Anthracite Black Spetsiaalselt suurte kaamera seadistuste ja kinorigide jaoks kavandatud Täiustatud DuraDiamond™ materjal on f stop'ile omavalmistatud ja ilmastikukindlam, kergem ja tugevam BLOOM™ vaht õlarihmas ja puusavöös parandab mugavust Kombinatsioon T6 alumiiniumist ja plastikust riistvarast lisab tugevust olulistele kandmis- ja riputuskomponentidele Täiustatud ilmastikukindlad lukud Parandatud organisatsiooni- ja hoiustamisfunktsioonid taskutes, kaanel ja tagapaneelil, sealhulgas polsterdatud sülearvuti tasku tagapaneelil Kotil ees keevitatud Hypalon plaastrid Võrgust küljetaskud Alumiiniumraam kogu päeva mugavuseks Kaal: 2,6 kg / 5,73 naela (tühi) Kõrgus: 68,8 cm / 27 tolli Laius: 40,6 cm / 16 tolli Sügavus: 30,5 cm / 12 tolli Fikseeritud torso pikkus: 42 cm / 16,6 tolli Sobivus pakki sisestamiseks: sobib Micro Tiny, Small Shallow, Small Pro, Medium Shallow, Medium Slope, Large Pro, XLarge Pro, Cine Master 20-aastane garantii F Stop DuraDiamond Shinn Anthracite

Produktu kodi

EAN
811494011553
Ražotāja kods
D210171

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt