Buteo Photo Gear Bean Bag 3 Flat

29,99 €

Pamatinformācija

Kas otsid täiuslikku tuge oma varustusele, et teha vibratsioonivabu pilte või teleskoobi tuge? Siis on meie Beanbag tüüp 3, nn lame beanbag, kõige lihtsam ja praktilisem beanbag, mis on saadaval. Beanbagil on hea tõmblukk, mis teeb täitmise ja tühjen
Kas otsid täiuslikku tuge oma varustusele, et teha vibratsioonivabu pilte või teleskoobi tuge? Siis on meie Beanbag tüüp 3, nn lame beanbag, kõige lihtsam ja praktilisem beanbag, mis on saadaval. Beanbagil on hea tõmblukk, mis teeb täitmise ja tühjendamise väga lihtsaks. Buteo Photo Gear Bean Bag 3 lame rakendused: See on lahendus teravate piltide tegemiseks imetajatest, lindudest ja muudest objektidest. Kasutamiseks kaamera toena (telefoto) objektiiviga ja/või vastukaaluna teie statiivi alumisel osal. Võib kasutada ka kaamera/objektiivi kombinatsiooni peal, et summutada vibratsioone aeglaste säriaegade juures. Beanbagil on meie "maja trükk" metsamustriga peal ja tugev must kangas all, et seda saaks panna kuhu iganes ja see võib määrduda (lihtne puhastada). Beanbagi saab täita erinevate materjalidega, nagu seemned, oad, herned ja muud orgaanilised materjalid. Kuid soovitame meie plastikust täiteid, mis koosnevad EPS-ist ja graanulitest (tellitakse eraldi). Plastik ei mädane ja seetõttu on see kauem kasutatav. EPS graanulid on väga kerged, kuid annavad hea stabiilsuse. Graanulid on raskemad, kuid see annab veelgi suurema stabiilsuse. Reguleerige täitekogust vastavalt oma jõule ja fotoreisi pikkusele, et oleksite alati hästi ettevalmistatud ja saaksite soovitud pildid. Beanbage saab kasutada maapinnal, puudel, aedadel, tüvedel jne, kuid ka auto akna avamisel või varjualuses või peidikus. Lühidalt, ideaalne tööriist igale loodusfotograafile. Olulised omadused Buteo Photo Gear Bean Bag 3 lame: - Ülemine kangas: polüester, kamuflaažitrükk - Alumine kangas: polüester - Kaal: 80 grammi - Täitekaal: - Suurus: 32,5 cm x 32 cm (LxP) 1x Buteo Photo Gear Bean Bag 3 lame - ilma täiteta

Produktu kodi

EAN
8719324224086

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt