Backpack 18L K&F Concept Beta Messenger

Pamatinformācija

10-liitrine K&F Concept Beta Messenger fotokott on eristatav oma kerge konstruktsiooni, modulaarse sisustuse ja veekindlate omaduste poolest. See võimaldab ka kiiret juurdepääsu teie varustusele, muutes selle ideaalseks igasuguseks fotograafiliseks s

Prece ir arhivēta

10-liitrine K&F Concept Beta Messenger fotokott on eristatav oma kerge konstruktsiooni, modulaarse sisustuse ja veekindlate omaduste poolest. See võimaldab ka kiiret juurdepääsu teie varustusele, muutes selle ideaalseks igasuguseks fotograafiliseks seikluseks. Mahutavusega 10 liitrit pakub see piisavalt ruumi kõigi teie oluliste seadmete ja tarvikute hoidmiseks, samal ajal kui laiad rihmad tagavad kasutaja mugavuse. Kerge disain K&F Concept Beta Messenger fotokoti kaal ei ületa 550 g, tagades erakordse kasutajamugavuse. 10-liitrine mahutavus teeb selle ideaalseks valikuks nii professionaalsetele kui ka amatöörfotograafidele, kes hindavad funktsionaalsust ja soovivad jäädvustada oma reisikogemusi. Modulaarne sisustus parema mugavuse tagamiseks K&F Concept Beta Messenger fotokoti kujundamisel oli fookus paindlikkusel. Osakondi saab vastavalt vajadusele reguleerida, võimaldades teil mugavalt transportida muu hulgas ühte kaamerat ja 2 lisaläätsi. Seljakott avaneb nii tagant kui ka küljelt, pakkudes kiiret ja lihtsat juurdepääsu teie varustusele, võimaldades teil efektiivselt jäädvustada mööduvaid hetki. Veekindel pind Seljakoti pind on veekindel, tagades teie varustuse kaitse ka keerulistes ilmastikutingimustes. Vihm ei takista teid hingematvate fotode jäädvustamisest! Mugav kandmine Laiad rihmad tagavad mugavuse isegi pikaajalisel kandmisel. Neutraalne disain teeb seljakoti sobivaks nii professionaalseks fotograafiakasutuseks kui ka igapäevaseks kasutamiseks. Tabel: Tootja: K&F Concept Mudel: KF13.141 Mahutavus: 10 liitrit Mõõtmed: 20 x 15 x 40 cm Kaal: 550 g

Produktu kodi

EAN
6975482326259
Ražotāja kods
KF13.141

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt