WANDRD Transit 45L Travel Backpack Black Essential+ Bundle

FREE SHIPPING
WITHIN ESTONIA!

389 €

Ikmēneša maksājums sākot no 13,26 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Iga reisi jaoks ainulaadne Iga reis on ainulaadne, WANDRD Transit 45L musta värvi Essential+ komplektiga reisikott on lihtne kohandada igasugusele seiklusele, mida ette kujutada suudad. Komplekt sisaldab WANDRD kaamera kuubikut Essential+, mida saad
Iga reisi jaoks ainulaadne Iga reis on ainulaadne, WANDRD Transit 45L musta värvi Essential+ komplektiga reisikott on lihtne kohandada igasugusele seiklusele, mida ette kujutada suudad. Komplekt sisaldab WANDRD kaamera kuubikut Essential+, mida saad oma soovi järgi kohandada. Esiletõstmised: Kogu päeva mugavus Kaamera kuubik Essential+ 5L laiendus Topelt kiire juurdepääs küljelt Palju mugavuse ja hoiuruumi võimalusi WANDRD Transit 45L musta värvi Essential+ komplektiga reisikott on nii mugav, et sa ei pane tähelegi, et see on endiselt seljas. Kui vajad rohkem ruumi, saad seda lihtsalt reguleerida ja saada 5 liitrit lisahoiuruumi. Tagapaneeli tagaküljel asub diskreetne ja turvaline hoiuruum, kus saad hoida oma reisidokumente näiteks. Seal on ka diskreetne koht, kuhu saad paigutada Airtagi, et alati teada, kus su kott asub. Tagaküljel on sülearvuti ja tahvelarvuti tasku ning kotil on topelt kiire juurdepääs küljelt, et saaksid kotile hõlpsasti ligi. Kokkupandava õlarihmasüsteemiga ei pea sa muretsema, et rihmad kinni jäävad. Kohvri kinnituse abil saad koti lihtsalt kinnitada oma rullkohvri külge. WANDRD kaamera kuubik Essential+ WANDRD kaamera kuubik Essential+ on käepärane sisestus sinu kotile. Kohandatavas kuubikus on ruumi kaamerale koos kahe kuni nelja objektiiviga. Sinu varustus on väga hästi kaitstud paksu voodri ja vaheseintega. Vastupidav materjal Kott on tugeva ja vastupidava konstruktsiooniga, et taluda karmi kohtlemist. See on valmistatud vastupidavast veekindlast tarpaulinist ja paksust nailonist, muutes selle ilmastikukindlaks. Sellel on patenteeritud tõmblukud, mida saad üksteisega ühendada veerandpöördega. See annab lisaturvalisust. Mahutavus: 45L Kaamera kuubik Essential+ Vastupidav ehitus Peidetud osad Peidetud Airtagi hoiuruum 5L laiendus Sülearvuti ja tahvelarvuti tasku Topelt kiire juurdepääs küljelt Kohvri kinnitamine Kinnitamisvõimalused Ilmastikukindel materjal Mõõtmed: 55,5 x 32,8 x 22,9 (27,9 cm laiendusega) Eluaegne garantii 1 x WANDRD Transit 45L musta värvi Essential+ komplektiga reisikott 1 x WANDRD kaamera kuubik Essential+

Produktu kodi

EAN
850041678740
Ražotāja kods
D248011

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt