Explorer Cases Foam Set for Case 1908

12,99 €

Pamatinformācija

Kas soovite täita oma Explorer Cases 1908 kohvri valikulise vahuga? Või soovite asendada praeguse valikulise vahu, sest soovite erinevat paigutust? Siis see Explorer Cases'i valikulise vahu komplekt kohvrile 1908 on kõik, mida vajate. Komplekt koosn

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Kas soovite täita oma Explorer Cases 1908 kohvri valikulise vahuga? Või soovite asendada praeguse valikulise vahu, sest soovite erinevat paigutust? Siis see Explorer Cases'i valikulise vahu komplekt kohvrile 1908 on kõik, mida vajate. Komplekt koosneb 1 kihist eeltöödeldud valikulisest vahust, mis on 5 cm paks, ja 2 kaitsevahukihtidest. 1 põhja ja 1 kaane jaoks (ilma valikulise vahuta). Kõik osad on täpselt õiges suuruses, et saaksite oma kohvri paigutada vastavalt soovile. Soovitud sobivuse loomiseks valige lihtsalt õiged vahuosad. Põhifunktsioonid - Kohandatud Explorer Caes kohvri 1908 jaoks - Eeltöödeldud valikuline vahu, nii et saate ise paigutuse määrata - Karestatud vaht kaanel aitab hoida salvestatud varustust kindlalt paigas, kui kohver on suletud. Kasutage seda vahu komplekti, et lisada valikuline vaht tühjale Explorer Case 1908-le. Või kui soovite anda oma 1908-le uue sobivuse. Huvitavad lisatarvikud Laiendage oma kohvrit kohe ka allpool toodud tarvikutega. Leiate need valikuliste tarvikute all. - Universaalne kandmepael - Hoidke käed vabad ja kandke oma Explorer Case'i veelgi lihtsamalt. - Polsterdatud osakond - Ideaalne tundliku varustuse kaitsmiseks ja transportimiseks. - Lukk - Lukusta kohver turvaliselt volitamata juurdepääsu eest. Saadaval 3 variandis: - Patenteeritud raske vasklukk koos võtmega - Patenteeritud kombinatsioonilukk - TSA poolt heaks kiidetud kombinatsioonilukk Kas teil pole Explorer Case 1908 kohvrit, vaid erinevat mudelit? Siis palun valige õige valikuline komplekt või võtke meiega ühendust. 1x Kaanevaht (25 mm); 1x Kuubiku valikuline vahu kiht (50 mm); 1x Põhjavaht (10 mm)

Produktu kodi

EAN
8024482015392

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt