Racing Cockpit FGT Lite Cockpit

439 €

Ikmēneša maksājums sākot no 14,96 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Racing Cockpit FGT Lite Cockpit Tutvustame meie esimest kaasaskantavat võidusõiduistet, Next Level Racing F-GT Lite. Selle revolutsiooniline disain* võimaldab teil olla tõelises võidusõiduasendis nii vormel- kui ka GT-võidusõidu jaoks kodust lahkumat
Racing Cockpit FGT Lite Cockpit Tutvustame meie esimest kaasaskantavat võidusõiduistet, Next Level Racing F-GT Lite. Selle revolutsiooniline disain* võimaldab teil olla tõelises võidusõiduasendis nii vormel- kui ka GT-võidusõidu jaoks kodust lahkumata. Tänu minimalistlikule disainile on F-GT Lite ideaalne iste kasutajatele, kellel on piiratud ruum. Uute innovaatiliste Next Level Racing Hubs-idega saab kasutaja kiiresti vahetada võidusõiduasendeid ja leida mugava GT- ja vormelvõidusõidu asendi. Revolutsioonilised reguleerimishubid Next Level Racing Hubs-id on välja töötatud ja konstrueeritud üle kahe aasta, et pakkuda lõplikku vastupidavust ja jäikust, iga hubi suudab taluda kuni 150 kg jõudu. Next Level Racing Hubs-id võimaldavad erinevat nurka reguleerida, et tagada kasutajale kõige mugavam võidusõiduasend. Tänu kiirühenduse mehhanismile on hubidel täielik reguleeritavus, et vahetada vormelist GT-le. Next Level Racing Hubs-id teevad sellest ka ideaalse lahenduse hoiustamiseks, mis tähendab, et toode saab pärast võidusõitu kokku panna ja hoiustada. Vormeli- ja GT-võidusõidu asendid Uued Next Level Racing Hubs-id võimaldavad kiireid ja lihtsaid reguleerimisi, võimaldades kasutajatel hõlpsasti vahetada GT- ja vormelvõidusõidu asendeid. F-GT Lite võimaldab nautida kahte tõelist võidusõiduasendit, mida kasutajad saavad kiirühenduse reguleerimisfunktsioonide abil nautida. Eelnevalt puuritud ja kindlalt paigaldatud F-GT Lite on eelnevalt puuritud, et kõvasti paigaldada elektroonikat nagu roolid, käigukangid ja pedaalid, et pakkuda jäika võidusõidukogemust ning täielikku reguleeritavust, et erineva suurusega kasutajad saaksid leida kõige mugavama võidusõiduasendi. F-GT Lite on ühilduv kõigi suuremate rataste ja pedaalidega ning eelnevalt puuritud Logitechu, Thrustmasteri, Fanateci jaoks ning toetab rattaid, millel on klambri kinnitamise võimalused. Kaasasolev käigukangi tugi saab paigaldada nii vasakule kui ka paremale poole. Kaasaskantavus ja hoiustamine uuele tasemele viidud F-GT Lite unikaalne disain võimaldab seda kokku panna isegi elektroonikaga, võimaldades kasutajal hõlpsasti istet hoiustada, kui seda ei kasutata, muutes selle ideaalseks võidusõiduisteks simulaatoritele, kellel on piiratud ruum. See võimaldab F-GT Lite'il olla kaasaskantav ja kasutajal saab võidusõiduseadet vajadusel ruumist ruumi kaasa võtta.
Color Black
Weight 19
Accessories included Instructions and tools for quick and easy assembly Bolts to hard mount your wheel, shifter and pedals Gear shifter adaptor
Dimensions GT: 175 x 75 x 127 cm Formula: 164 x 75 x 94 cm Folded: 75 x 40 x 87 cm

Pagarinātās garantijas un apdrošināšana:

  • Additional warranty + insurance (2 + 1 year) - 89,99 €
  • Additional warranty (2 years) - 59,99 €
  • Insurance (1 year) - 69,99 €
  • Insurance (2 years) - 129,99 €

Izvēlieties piemērotu pagarināto garantiju un apdrošināšanu, veicot norēķinu.


Izmēri un svars

Bruto svars
20 kg
Iepakojuma platums
78.5 cm
Iepakojuma augstums
69.5 cm
Iepakojuma garums
24.5 cm

Produktu kodi

EAN
737787153383
Ražotāja kods
MBNLRKCS0150000

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt