BOBOVR Battery Dock for M1/M2 Plus

FREE SHIPPING
WITHIN ESTONIA!

37,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 1,14 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

BOBOVR aku kork + aku M1/M2 Plus jaoks Tahad oma VR-elamust pikendada? BoboVR-ga on see võimalik! Komplektis on dokkimisjaam ja B2 aku, nii et sul on alati lisavõimsus käepärast! Lisaks on nende hästi läbimõeldud disaini tõttu nende kasutamine väga m
BOBOVR aku kork + aku M1/M2 Plus jaoks

Tahad oma VR-elamust pikendada? BoboVR-ga on see võimalik! Komplektis on dokkimisjaam ja B2 aku, nii et sul on alati lisavõimsus käepärast! Lisaks on nende hästi läbimõeldud disaini tõttu nende kasutamine väga mugav ega tekita kokkupanekuga probleeme. See komplekt sobib BoboVR M1/M2 Plus'iga. Vaata, mida BoboVR sulle pakkuda saab!

Kasutusmugavus

Mis eristab BoboVR seadmeid, on uskumatu kasutusmugavus. Dokkimisjaama eristab magnetiline disain, mis muudab kaasasoleva aku lihtsaks väljavahetamiseks. Selle kasutamine tagab VR-seadme kahekordse kasutusaja! Lisaks leiate eraldi müügist täiendavaid akusid, mis võivad teile pakkuda veelgi rohkem energiat! Nende energia taastamiseks vajate spetsiaalset laadimisjaama (pole kaasas), mis laeb teie akusid vaid 3 tunniga. Naudi katkematuid VR-elamusi BoboVR-ga!

Läbimõeldud disain

BoboVR on seadmed, millel on hoolikalt läbimõeldud disain. See komplekt on mõeldud BoboVR M2 Plus'ile ja BoboVR M1 Plus'ile. Dokkimisjaam ja aku sobivad VR-seadmesse täiuslikult, pikendades samal ajal uskumatut elamust. Lisaks leiate karbist kõik vajaliku BoboVR komplekti kiireks ja lihtsaks paigaldamiseks. Alates tänasest ei pea te oma riistvara energiat taastamiseks põnevat mängu katkestama!

Karbis
  • dokkimisjaam x1
  • B2 aku x1
  • USB-C kaabel x1
  • kruvikeeraja x1
  • kruvid x6
  • kasutusjuhend x1
Tootja BoboVR
Mudel BOBOVR BD1
Dokkimisjaam
Sisendvõimsus 5 V = 2,6 A
Väljundvõimsus 5 V = 2,6 A
Mõõtmed 100 × 38 × 43 mm
Materjal ABS PC
Sobivus BoboVR M2 Plus, BoboVR M1 Plus
Taaslaetav aku
Mahutavus 3,7 V = 5200 mAh; 19,24 W.
Nimivõimsus 5 V = 1,5 A, 3200 mA
Sisend-/väljundvõimsus 5 V = 2,6 A
Laadimisaeg umbes 3 h
Mõõtmed 85 × 47 × 32 mm

Produktu kodi

EAN
6937267000242
Ražotāja kods
BOBOVR BD1

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt