Garmin HRM-Pro Plus - Pulsivöö

Pamatinformācija

ÜHENDUVUS Tänu ANT+® tehnoloogiale ja BLUETOOTH® Low Energy tehnoloogiale edastab see kahe ülekandega monitor täpseid reaalajas pulsi- ja sooritusandmeid Garmini nutikelladele ja rattakompuutritele, ühilduvatele treeningseadmetele, Tacx® trennirakend

Prece ir arhivēta

ÜHENDUVUS
Tänu ANT+® tehnoloogiale ja BLUETOOTH® Low Energy tehnoloogiale edastab see kahe ülekandega monitor täpseid reaalajas pulsi- ja sooritusandmeid Garmini nutikelladele ja rattakompuutritele, ühilduvatele treeningseadmetele, Tacx® trennirakendusele ja teistele rakendustele.

JOOKSUDÜNAAMIKA
HRM-Pro Plus jäädvustab jooksudünaamikat — nt vertikaalne võnkumine, maapinnaga kokkupuuteaeg, sammu pikkus, vertikaalsuhe jpm, et aidata sul oma vormi parandada ja ühilduva Garmini kella jooksuvõimsuse rakenduse tööd võimaldada.

SISETREENING
Siserajal või jooksulindil treenimisel edastab see pulsikell tempo- ja vahemaateavet sinu ühilduvale Garmini nutikellale ja BLUETOOTH Low Energy tehnoloogia kaudu, et saaksid vajalikud andmed kätte olenemata sellest, kus treenid.

TALLETA JA EDASTA ANDMEID
Isegi kui oled kella levialast väljas, talletab HRM-Pro Plus ujumiste ja muude tegevuste ajal andmed ja saadab need sinu ühilduvale Garmini nutikellale, kui oled lõpetanud.

AKTIIVSUSE JÄLGIMINE
Treeningu või mängude ajal salvestab pulsivöö põletatud kalorid, intensiivsuse minutid ja kogu päeva pulsisageduse. See värskendab isegi kõiki Garmini seadmeid Garmin Connect™ rakenduse ja TrueUp™ funktsiooni kaudu.

MUGAV KANDA
Väike ja kerge pulsi mõõtmise moodul ei ole laiem kui pehme ja mugav rihm. Nii et liigu vabalt ja võta viimast – HRM-Pro Plus ei saa sulle takistuseks.

AKU KASUTUSAEG
Sa ei pea aku vastupidavuse pärast muretsema. Uut tööriistavaba akukaant on lihtne kasutada ja aku kestab kuni 1 aasta.


Tootja Garmin
Bluetooth Jah
Patareide tüüp CR2032
Toide Patarei
Värv Must
Kaitseaste 5ATM
Pulsi mõõtmine ujumisel Jah
Toode Pulsivöö
ANT+ Jah

Produktu kodi

EAN
753759300883
Ražotāja kods
010-13118-00

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt