Magnetic Base Adapter PULUZ PU707B Quick Release for Action Camera

Pamatinformācija

PULUZ PU707B on spordikaameratele mõeldud magnetiline adapter, millel on kiirühendus, mis võimaldab sul kiiresti ühendada oma kaamera erinevatele kinnitustele, nagu näiteks selfi-pulgad, iminappad, peakinnitused jne. Adapter sobib paljudele spordikaa

Prece ir arhivēta

PULUZ PU707B on spordikaameratele mõeldud magnetiline adapter, millel on kiirühendus, mis võimaldab sul kiiresti ühendada oma kaamera erinevatele kinnitustele, nagu näiteks selfi-pulgad, iminappad, peakinnitused jne. Adapter sobib paljudele spordikaameratele, nagu näiteks DJI Osmo Action 3, Osmo Action, Gopro Hero seeria mudelid või Insta360 One seeria mudelid jne. Lisaks kiirühendusele on PU707B-l ka magnetlukk, mis võimaldab sul kaamera kiiresti kinnitada ja turvaliselt fikseerida. Sa pead lihtsalt liigutama lukustusliugurit ja pöörama kaamera adapteris, et see adapterist eemaldada, mis parandab oluliselt üleminekut näiteks käestvõetud võtete ja erinevate statiivide vahel. Vastupidavus Adapter on valmistatud vastupidavast ABS-materjalist, mis tagab tugevuse ja vastupidavuse, mis on eriti oluline intensiivse kasutamise korral. See võimaldab sul teostada oma projekte viisil, mis sulle kõige paremini sobib, kartmata kahjustusi. Ühilduvus Suurepärane ühilduvus on selle lisaseadme teine eelis. Magnetilise alusega, millel on ¼ statiivi keere, saab adapterit sujuvalt kruvida erinevatele tarvikutele, nagu näiteks statiivid, klambrilised lõuad, iminapad või selfi-pulgad. See tähendab, et see sobib enamikule spordikaameratele, võimaldades sul jäädvustada spordisündmusi või isiklikke saavutusi. Üleminek erinevate kinnituste vahel Kinnituse nutikas konstruktsioon võimaldab sul kiiresti ja sujuvalt vahetada erinevate kinnituste vahel. See on äärmiselt kasulik olukordades, kus sündmused muutuvad dünaamiliselt. Lisaks, kaamera eemaldamiseks liiguta lihtsalt punast liugurit, pööra kaamera magnetilisel alusel ja oledki valmis. Tugev konstruktsioon Selle kinnituse vastupidav disain on ideaalne ekstreemsetes tingimustes ja seikluste jäädvustamiseks. Olgu sul tegemist ekstreemspordiga, intensiivsete tegevustega või sõpradega koos olles, PU707B tagab usaldusväärse hetkede jäädvustamise, mida soovid igavesti meenutada. Adapter kaalub ainult 38,9 g ja on kompaktsete mõõtmetega, nii et saad seda alati kaasas kanda. Komplektis leiate: - Adapter Bränd: Puluz Mudel: PU707B Värv: Must Materjal: ABS Mõõtmed: 5,2 x 4,5 x 3,2 cm Kaal: 38,9 g

Produktu kodi

EAN
5905316147614
Ražotāja kods
PU707B

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt