Magnetic Base Adapter PULUZ PU706B for Action Camera

6,99 €

Pamatinformācija

PULUZ PU706B magnetiline adapter spordikaameratele. PULUZ PU706B adapter on äärmiselt praktiline lahendus spordikaameratele, mis võimaldab teil kaamerat kiiresti ühest kinnitusest teise üle viia, näiteks selfi-pulgalt, iminappadelt või randmepaeladel
PULUZ PU706B magnetiline adapter spordikaameratele.

PULUZ PU706B adapter on äärmiselt praktiline lahendus spordikaameratele, mis võimaldab teil kaamerat kiiresti ühest kinnitusest teise üle viia, näiteks selfi-pulgalt, iminappadelt või randmepaeladelt. See adapter on ühilduv paljude spordikaamerate mudelitega, nagu DJI Osmo Action 3, Osmo Action, erinevad GoPro Hero seeria mudelid või Insta360 One seeria, aga ka paljud teised.

Magnetiline lukustus

Tasub märkida magnetilist lukustust, mis on selle tarviku oluline omadus. Tänu sellele on kaamera kinnitamine ja turvaliselt paigaldamine tõeliselt lihtne ja kiire. Lihtsalt libistage lukustusliugurit ja pöörake kaamera adapteris, et see eemaldada. See muudab erinevate kinnituste vahel liikumise palju lihtsamaks, näiteks käest filmimiselt statiivi kasutamisele üleminekul.

Vastupidav materjal

Tugevast ABS-materjalist valmistatud disain tagab vastupidavuse ja tugevuse, mis on eriti oluline intensiivse kasutamise korral. PU706B adapter on loodud selleks, et saaksite vabalt jätkata oma projekte, kartmata adapterit kahjustada.

Ühilduvus

Adapteri ühilduvus on veel üks eelis - magnetilise alusega ¼ statiivikeere võimaldab adapteril sujuvalt kinnituda erinevatele tarvikutele, nagu statiivid, klambrilised kinnitused, iminapad või selfi-pulgad. See tähendab, et see sobib enamiku spordikaameratega, võimaldades teil jäädvustada nii spordisündmusi kui ka isiklikke saavutusi.

Kiire paigaldus

Kiire ja sujuv üleminek erinevate kinnituste vahel on omadus, mis pakub mugavust olukordades, kus sündmused arenevad dünaamiliselt. Selle tulemusena on kaamera eemaldamine ja teisele kinnitusele üleviimine lihtne ja efektiivne.

Alati sinuga

See tugevasti ehitatud disain on ideaalne ekstreemsetes tingimustes ja seikluste jäädvustamiseks. Olgu tegemist ekstreemspordi, intensiivsete tegevuste või sõpradega reisimisega, PU706B tagab, et jäädvustate kõik olulised hetked. Adapter on ka kerge ja kompaktne (kaaludes vaid 34,3 grammi), nii et saate seda alati hõlpsasti kaasas kanda.

Komplektis leiate
  • Adapter
Bränd Puluz
Mudel PU706B
Värv Must
Materjal ABS
Mõõtmed 6,1 x 3,5 x 3,2 cm
Kaal 34,3g

Produktu kodi

EAN
5905316147621
Ražotāja kods
PU706B

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt