Carrying case Sunnylife for Insta360 GO 3 (IST-B675)

15,99 €

Pamatinformācija

Sunnylife kaitsekarp Insta360 GO 3 kaamerale (IST-B675) Sunnylife kaitsekarp võimaldab sul hoida ja mugavalt transportida oma Insta360 GO 3 kaamerat ja vajalikke tarvikuid. Vaatamata kompaktsele disainile on see ruumikas. Karp on valmistatud kvalite

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Sunnylife kaitsekarp Insta360 GO 3 kaamerale (IST-B675) Sunnylife kaitsekarp võimaldab sul hoida ja mugavalt transportida oma Insta360 GO 3 kaamerat ja vajalikke tarvikuid. Vaatamata kompaktsele disainile on see ruumikas. Karp on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis tagavad sinu väärtusliku varustuse kaitse. Kaitse igas seikluses Sunnylife karp on maksimaalse kaitse saavutamiseks loodud. Toode on löögikindel, tagades sinu Insta360 GO 3 kaamera ja tarvikute ohutuse. Lisaks on sellel pehme flanellvooder, mis pakub täiendavat kaitset kriimustuste vastu. Mõeldud mugavusele Täpne modelleerimine tagab stabiilse ja turvalise hoiustamise Insta360 GO 3 kaamerale. Lisaks tagavad vastupidavad lukud hõlpsa juurdepääsu karbi sisule, muutes selle mitte ainult turvaliseks, vaid ka äärmiselt funktsionaalseks lahenduseks. Elegants ja praktilisus Karbikese väike suurus (256 x 124 x 64 mm) muudab selle käepäraseks ja kergesti kaasaskantavaks. Lisaks rõhutavad õrnad õmblused ja raamitud servad toote hoolikat viimistlust. Tarvik suudab hoida mitte ainult kaamerat, vaid ka Action Podi, Selfie Sticki või Mini Tripodi, Pivot Standi, Magnetic Hangerit, klambrit, kiirpaigaldusklambrit ja muid väikseid tarvikuid, nagu SD-kaart ja laadimiskaabel. Tehnilised andmed: - Tootja: Sunnylife - Mudel: IST-B675 - Sobivus: Insta360 GO 3 - Materjal: kangas + flanell - Mõõtmed: 256 x 124 x 64 mm - Kaal: 248 g

Produktu kodi

EAN
5905316148680
Ražotāja kods
IST-B675

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt