Adjustable bicycle clamp Sunnylife for sports camera

18,99 €

Pamatinformācija

Reguleeritav jalgratta kinnitus Sunnylife spordikaamerale Püüa järgmine jalgrattasõit ebatavalisest vaatenurgast. Universaalne Sunnylife kinnitus on ühilduv enamiku tegevuskaameratega (nagu GoPro, DJI Action) ning tänu kolmele kaasasolevale silikoonr
Reguleeritav jalgratta kinnitus Sunnylife spordikaamerale

Püüa järgmine jalgrattasõit ebatavalisest vaatenurgast. Universaalne Sunnylife kinnitus on ühilduv enamiku tegevuskaameratega (nagu GoPro, DJI Action) ning tänu kolmele kaasasolevale silikoonrõngale erineva läbimõõduga sobib see paljudele juhtraua mudelitele. Tarvik on valmistatud vastupidavatest materjalidest ja on varustatud spetsiaalse libisemisvastase padjaga, mis tagab suurema stabiilsuse ja kaitseb kriimustuste eest. Saate ka reguleerida paigaldatud kaamera kallet (kuni 180°) ja pöörata seda 360°. Kinnituses on ka pesad AirTagile ja see on väga lihtne paigaldada.

Lai ühilduvus

Kinnitus on ühilduv tegevuskaameratega nagu GoPro, Insta360 Ace, Insta360 GO, Insta360 ONE R või DJI Action, näiteks. Võite kasutada ka täiendavaid adaptereid (ei sisaldu komplektis), et kinnitada sellele seadmeid DJI Pocket seeriast, Insta360 ONE X või isegi nutitelefon. Pakendis leiate ka 3 vahetatavat rõngast, mis võimaldavad tootel sobituda erineva läbimõõduga juhtraudadele (29-35 mm, 24-30 mm, 19-24 mm).

Karbis
  • Jalgratta kinnitus
  • Silikoonrõngas 29-35 mm
  • Silikoonrõngas 24-30 mm
  • Silikoonrõngas 19-24 mm
  • Kruvi
Bränd Sunnylife
Mudel ZJ758
Materjal Plastik + silikoon + metall
Kaal 139 g
Ühilduvus Tegevuskaamerad nagu DJI Action, GoPro, Insta360 ONE R, Insta360 Ace jne.

Produktu kodi

EAN
5906168430367
Ražotāja kods
ZJ758

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt