Wimberley WH 200 Head Version II

Pamatinformācija

Wimberley pea on spetsialiseeritud gimbali tüüpi statiivipea teleobjektiivide jaoks. Selle gimbali pea tüüpi disain võimaldab teil hõlpsalt toetada ja manipuleerida väga suurte objektiividega, et jälgida linde ja loomi. Alates selle tutvustamisest 19

Prece ir arhivēta

Wimberley pea on spetsialiseeritud gimbali tüüpi statiivipea teleobjektiivide jaoks. Selle gimbali pea tüüpi disain võimaldab teil hõlpsalt toetada ja manipuleerida väga suurte objektiividega, et jälgida linde ja loomi. Alates selle tutvustamisest 1991. aastal on Wimberley pea saanud tõsiste loodusfotograafide tööstusharu standardiks. Versioon II disaini täiustused "Ma arvasin, et vana Wimberley pea oli hea. Siis sain uue versiooni, mis on veel parem! ... Olete sellega ületanud enda ootused." - John Shaw Wimberley pea Versioon II pakub sama jäikust, mahutavust ja sujuvat liikumist nagu vana versioon, kuid kompaktsemas ja kergemas pakendis. Pea ümberdisainitud pööramisalusel ei ole mängu ning panoraamimise lukustuskang on viidud pea küljele, võimaldades kasutajal mõlema kangiga lihtsalt ühe käega opereerida. Uued lohulised "pehme puudutusega" nupud pakuvad mugavamat haarde ja paremat jõudlust kinnastega kasutamisel. Lisaks eeltoodud täiustustele on Wimberley uurinud pea kõiki aspekte, pingutanud tolerantsid, parandanud hõõrdematerjale jne. Meie eesmärk on teha see pea funktsionaalselt ja esteetiliselt parem kui vana versioon ja konkureerivad tooted.

Izmēri un svars

Bruto svars
1.8 kg
Iepakojuma platums
18000 cm
Iepakojuma augstums
880 cm
Iepakojuma garums
2740 cm

Produktu kodi

EAN
753182834412
Ražotāja kods
D166481

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt