Orangemonkie Foldio3 with Turntable und Tripod

379 €

Ikmēneša maksājums sākot no 12,92 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

See on parim kombinatsioon väikeste objektide fotografeerimiseks 360 kraadi! Komplekt sisaldab innovaatilist 25 cm läbimõõduga 360 kraadi pöörlevat alust, Foldio3 fototendi sisseehitatud LED-valgustust ja lauatrippi kaamera või nutitelefoni jaoks. Fo
See on parim kombinatsioon väikeste objektide fotografeerimiseks 360 kraadi! Komplekt sisaldab innovaatilist 25 cm läbimõõduga 360 kraadi pöörlevat alust, Foldio3 fototendi sisseehitatud LED-valgustust ja lauatrippi kaamera või nutitelefoni jaoks. Foldio3 mõõtmed on 62,5x64x55 cm. Foldio360 Foldio360 saab juhtida nutitelefoni rakenduse või DSLR-kaamera infrapunafunktsiooni abil. See pakub uusi võimalusi objekti kiireks, lihtsaks ja lõbusaks jäädvustamiseks. Võrdse valge tausta saavutamiseks saate Foldio360 asetada fototentisse. Foldio360 tagaküljel on 5700K Halo Edge LED-valgustus, mis tagab sujuva ülemineku pöörleva aluse ja fototentide tausta vahel. Foldio360 omadused: nutitelefoni 360 objekt Foldio360 rakenduse saate alla laadida oma iPhone'i või Android-nutitelefoni. Foldio360 ühendub automaatselt teie nutitelefoniga, te ei pea isegi Bluetooth-seadeid avama. Saate oma nutitelefoni asetada statiivile ja olete valmis tegema oma esimese 360 objekti. Rakenduse abil saate kontrollida pöörlemiskiirust (1x, 2x, 3x), pöörlemissuunda, Halo Edge'i heledust, kaamera pildi heledust, valgetasakaalu ja piltide arvu (24, 36 või 48). Kui vajutate päästikunuppu, pöörleb Foldio360 ja teeb valitud arvu sammudega pilte. Nutitelefoni video Foldio360 saab lisaks 360 objektidele teha ka sujuva 360 video. Rakenduses saate kiiresti ja lihtsalt vahetada erinevate salvestusrežiimide vahel, mis praktikas väga hästi toimib. Kui salvestate 360 video, saab reguleerida ka pöörlemiskiirust (1x, 2x, 3x), pöörlemissuunda, Halo Edge'i heledust, kaamera pildi heledust ja valgetasakaalu. Saate isegi valida, kas Foldio360 teeb ühe pöörde või pöörleb pidevalt. DSLR-kaamera Foldio360 saab kasutada ka DSLR-kaameraga. See võimalus töötab Canon, Nikon, Pentax ja Sony kaameratega. (Infrapunafunktsioon on vajalik) Rakenduse abil saate valida, kui palju pilte vajate. Teie DSLR-kaamera ja Foldio360 töötavad suurepäraselt koos. Käsitsi Kui soovite täielikult kohandada 360 fotode ja videote juhtimist, saate ainult rakenduse abil juhtida pöörlevat alust. Valige rakenduse abil pöörlemissuund ja pöörlemiskiirus ning jäädvustage fotod või video ise. 360 objektide eksportimine Rakendusest saate eksportida 360 objekte, et kasutada neid interaktiivselt oma veebisaidil ja veebipoes. Videod sobivad ka rakendusest eksportimiseks, et saaksite neid redigeerida oma lemmik redigeerimistarkvaraga.
1x Foldio360 pöörlev alus; 1x Orangemonkie Foldio3 fototent LED-valgustusega; 1x lauatripp nutitelefoni adapteriga M-14035; 2x toitekaabel; 1x käsiraamat

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt