Manfrotto Panorama Background 4m Granite

959 €

Ikmēneša maksājums sākot no 32,69 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Manfrotto Panorama Taust 4 m Granite. Panoraamtaust on hõivatud fotograafide eelistatud taust, mis pakub 4 meetri laiust, õmblusteta, kortsuvaba ja kokkupandavat lahendust. Panoraamtaust on ehitatud kolmepaneelsest kokkupandavast kergekaalulisest a

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Manfrotto Panorama Taust 4 m Granite. Panoraamtaust on hõivatud fotograafide eelistatud taust, mis pakub 4 meetri laiust, õmblusteta, kortsuvaba ja kokkupandavat lahendust. Panoraamtaust on ehitatud kolmepaneelsest kokkupandavast kergekaalulisest alumiiniumraamistikust, mis on täiesti iseseisev, seega pole vaja lisatuge ja risttalasid. Kui see on mõne minutiga kokku pandud, kinnitatakse õmblusteta kate lihtsalt raamistikule ja veniv kate tagab tasase kortsuvaba pinna. Erinevalt teistest suurtest õmblusteta taustadest, saab Panoraam kokku panna muljetavaldava suurusega 100 cm x 30 cm x 35 cm, mis muudab selle väga lihtsaks transportimiseks. Panoraamtaust on ideaalne suuremate gruppide pildistamiseks, rekvisiitidega pildistamiseks või negatiivse ruumi loomiseks fotol, mida agentuurid sageli nõuavad. Graniit- ja lubjakivikatted Graniit- ja lubjakivikatted toovad nüüd tekstuursed pinnad valikusse ja täiendavad ideaalselt olemasolevaid musta, valget ja kroomrohelise ühevärvilisi pindu. Saadaval on kaks erinevat linnakatet. Graniit, mis pakub kivise tekstuuriga efekti koos täisulatuses hallide toonide ja tumeda vinjettiga servade ümber. Lubjakivi; see taust on palju heledam kui graniit, pakkudes peeneid keskmisi kuni heledaid hallikaid toone, mis annavad lubjakivi pinnale efekti. Peamised omadused ja eelised 4 meetri laiune taust on ideaalne suurtele gruppidele, negatiivse toimetuse ruumi loomiseks, dünaamiliseks poseerimiseks ja üldiseks vabaduseks töötada suures ruumis ilma valgustuse seadistamist ümber paigutamata. Iseseisva Panoraamtausta raamistik võimaldab teil kiiresti kokku panna Panoraamtausta piisavalt suures ruumis. Panoraamtaust saab kokku panna oma kangakotti (100 cm x 30 cm x 35 cm), mis muudab selle lihtsasti kaasaskantavaks. Panoraamtausta katted venivad kinnitamisel. See eemaldab kohe kortsud ja tagab sileda pindala. Komplektis sisaldub Kolmepaneeliline alumiiniumraam Panoraamtausta kate - graniit Kandekott Tehnilised andmed Kaal 4,5 kg Värv graniit Kõrgus 230 cm Laius 400 cm Kaasas kangaskott Jah Kotis - laius 30 cm Kotis - kõrgus 35 cm Kotis - pikkus 104 cm Manfrotto by Manfrotto on alates 1978. aastast kujundanud ja tootnud fototarvikuid professionaalsetele fotograafidele ja entusiastidele stuudios ja välitingimustes kasutamiseks. Tooteid iseloomustavad uuenduslikud lahendused, mis lihtsustavad fotograafi tööd ja suurendavad loovust. Valikus on peegeldavad ekraanid, fototaustad, pehmed kastid, vihmavarjud, hajutid, kaameratarvikud ja lai valik tarvikuid tootefotograafiale ja fotostuudiole.

Produktu kodi

EAN
5055135929554
Ražotāja kods
LL LB7901

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt